szabo_g.jpgHazudott nekik...

Úgy látszik a jobbik pártigazgatója követi a fidesz pártigazgatójának szurkolói megítélését.
Kubatov valamikor a 2es szektor (FTC) tagjaival üzletelt, mára azonban megtagadja a régi társakat. Politikus lett, akik,mint tudjuk hazudnak és csak a saját érdekeiket veszik figyelembe. Kubatov,mint fidesz pártigazgató ugye megszavazta a szurkoló ellenes törvényeket.
Sokan azt hitték, hogy a jobbik más,mint a többi párt.
Közülünk valók... 
Aztán hónapról-hónapra jöttek az információk,hogy nem sok különbség van a párt és a párt között, talán annyi, hogy a fidesz nem a szurkolók (is) hátán kapaszkodott be a Parlamentbe...

Emlékezzünk a Novák Előd féle kuruc.info szurkoló ellenes kirohanására, a jobbik jogvédők több milliós árajánlatára amiért a mérkőzéseken megjelentek volna, vagy nézzük miként változott meg a 2es szektoros Sziszi (Szilágyi György).
(Érdekesség,hogy Sziszi "védelmében" jópárszor rá lett pirítva a párt szarkavarójára Novákra, hogy a szurkolókhoz közel állókat ne vegye a szájára. Sziszi meghálálta...)
Ehhez a szurkolóellenes vonalhoz tartozik Balczó akinek a fia,mint EEE tag ugye a szurkolói kártya támogatói vagy a jobbik pártigazgatója Szabó Gábor.