Hír: Jogerős Útélet! Vége a hazudozásnak
Nem elnöke a Magyarok Világszövetségének Patrubány Miklós!

(Kategória: Közélet-Politika)
Küldte: Sindzse
kedd 29 november 2011 - 17:40:00


 Nem elnöke a Magyarok Világszövetségének Patrubány Miklós!

A mai napon jogerősen megsemmisítette a Magyarok Világszövetségeelnökválasztási határozatait a Fővárosi Ítélőtábla. Az ítélet jogerős ésvégrehajtható.

Nikolae Stefan Patrubany
Nikolae Stefan Patrubany

A Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy a Magyarok Világszövetsége 2008.augusztus 19-én megtartott elnökválasztása alapszabály ellenes éstörvénytelen volt. Az elnökválasztási szavazásból az elnökjelölt KvacskayKároly, és Geönczeöl Gyula elnökjelölteket kizárták. Az elnökválasztásratöbb ország küldötteit meg sem hívták. A felvidéki küldöttek helyettjogosulatlan személyek szavaztak.

Az ügyben eljáró Dr. Geönczeöl Csaba ügyvéd szerint, a tényeknek megfelelőkorrekt, tárgyilagos ítélet született. Széles bizonyítási eljárás történt,amelyben a bizonyítékok egyértelműen azt támasztották alá, hogy a 2008-banmegtartott MVSZ elnökválasztó közgyűlés törvénytelen és alapszabály ellenesvolt.

Kvacskay Károly ügyfele mindvégig jogszerűen küzdött az igazság kiderítéseérdekében, és nem hagyta, hogy a jogtalanságok feledésbe merüljenek.Ügyfelét, miután leadta az elnökjelöléséhez szükséges iratokat, és aztPatrubany kézhez kapta, minden MVSZ tisztségéből menesztette. Azelnökjelölt Kvacskay Károlyt, aki a fővárosi tagszervezet képviselőjekéntérkezett a közgyűlésre, nem engedték, hogy ezen részt vegyen.

Károlyt több alkalommal is a rendőrök mentették meg, amikor Patrubány aMagyarok Háza meredek lépcsőjén lökdöstette lefele, miközben Károlyjogszerűen a közgyűlésre érkezett. A Magyarok Háza korábbi ügyvezetőigazgatója megküzdött az igazságért, ami a mai napon kiderült.

Károly éveken keresztül tízmilliókat adott a Magyarok Világszövetségének.Ennek ellenére Patrubány kérésére Károlyt még a szervezet tagjai közül is kizárták.

Kvacskay Károly elmondta, hogy az igazság győzött. Szégyen, hogy egykülföldi ország titkosszolgálatának dolgozó Patrubani lehetett a MagyarokVilágszövetsége elnöke. A tisztújító közgyűlés törvénytelen, alapszabályellenes, erkölcstelen, és tisztességtelen volt. Patrubani megpróbáltaszétverni a Magyarok Világszövetségét, elherdálni a vagyont, de ezt nemengedhetjük meg sem neki, sem másnak.
Korábban közöltük:
9.950 - Az MVSZ-ből kizártak sajtóirodája > Az MVSZ és cégei 2000-től számítva, Patrubány vezetése alatt, több mint 2 milliárd (2.000.000.000) forintot költöttek el.

A Magyarok Világszövetsége elhallgatja a jogerős pervesztését!

Jogerősen pert vesztett a Patrubány Miklós által irányított Magyarok Világszövetsége vagyonkezelő cége a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft.


Nicolea Stefan Patrubany2011. június 15-én 10 óra 45 perckor mondta ki a másodfokú fővárosi bíróság, hogy Bíró József és Márton Zsuzsa dolgozókat jogellenesen menesztették a szervezettől. Bíró József a vagyonkezelő műszaki megbízottja volt, míg Márton Zsuzsa a programokat, és a portaszolgálatot szervezte. Mindketten abban a csapatban dolgoztak, amelyet még Kvacskay Károly ügyvezető igazgató vezetett. Mindkét pernyertes személyt sokan ismerték akik 2008-ig bejártak az akkor még jól működő Budapesti, Semmelweis utcai Magyarok Házába.

Az ügy pikantériája, hogy a jelen bírósági per (49.Mf.636.688/2010) kiterjedt a 2008-as MVSZ jogtalan elnökválasztás ügyére is, és a Jud Suss című film vetítés peres ügyére is.

Az elnökválasztásra jelölt Kvacskay Károly volt ügyvezető igazgatót, azzal a valótlan indokkal menesztette a vagyonkezelő éléről Patrubány Miklós, hogy Kvacskay Patrubány engedélye nélkül kötött szerződést Hegedüs Lóránt feleségével Hegedüsné Kovács Enikővel, a Jud Suss című film levetítése érdekében.

Az igazi indok ellenben az elnökjelölt Kvacskay eltávolítása volt.

Ekkor hangzott el Patrubány szájából, hogy mindenkit el kell távolítani a cégből az elnökválasztásig, akit Kvacskay Károly ügyvezető, elnökjelölt vett fel az MVSZ vagyonkezelő cégéhez.
Csak így tudta Patrubány megalapozni, hogy csak egyetlen elnökjelölt vehetett részt az elnökválasztáson.

Bíró Józsefnek és Márton Zsuzsának több mint 5 millió (5.000.000) forintot kell kifizessen a Magyarok Világszövetsége vagyonkezelő cége.
Az összeget Patrubány Miklós a kiszsebéből fizeti ki.
Az MVSZ és cégei 2000-től számítva, Patrubány vezetése alatt, több mint 2 milliárd (2.000.000.000) forintot költöttek el.

Nicolae_Stefan_Patrubany.png 

A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT
 
Hogy is van ez? 1973-ban, amikor tombolt a Ceauseszku diktatúra és mindent a SECURITATE ellenőrzőtt, akkor egy „magyarra” egyetemi rádiót rábíznak 22 éves korában? Kommunista párttagság nélkül? A hivatalos jellemzés nem téri ki Patrubány állampolgárságaira. A csodálatos számítógépes szakember ehhez képest nem üzemelteti az MVSZ honlapját évek óta és azon semmilyen fontos adat nincs. Mikor kapott Patrubány magyar állampolgárságot? Mikor települt Magyarországra? A magyar hatóságok nézték-e a  kommunista múltját? Kizárt dolog, hogy a Secu ne tudott volna munkahelyi dolgairól és magyarországi utazgatásairól. Az RMDSZ kommunista utódpárt, semmi meglepő nincs abban, hogy ott is elnökségi tag lehetett, s abban az évben lett MVSZ elnökségi tag is, Csoóri Sándor szárnyai alatt. Tehát Csoóri Sándor tudott Patrubány múltjáról mindent, de erről a témáról máig is hallgat.

TOVÁBBI ADATOK A HIÁNYOS ÉLETRAJZBÓL
Fény derült Patrubány Miklós hátszelére
 
Németh Zsolt FIDESZ által delegált, Külügyminisztérium Parlamenti államtitkár, a Marx Károly Közgazdaságtudományi egyetem, az Oxfordi egyetem volt diákja, a FIDESZ alelnöke, választmányi alelnöke, a párt külügyi kabinetjének a vezetője, és az Európa Tanács Politikai Bizottságának az alelnökének felesége Zsigmond Katalin, Patrubány Miklós feleségének Zsigmond Emesének egy unokatestvére. A két személy felesége unokatestvér, és közvetlen kapcsolatot ápolnak egymással. Miközben Patrubány a FIDESZ-t szidja, addig együtt vacsorázgat a ZSIDESZ alelnökével. Miközben Patrubany az Európai Uniót szidja, addig együtt szórakozik az Európai Tanács Politikai Bizottságának az alelnökével. A Magyarok Világszövetségének a támogatásának a megvonása is csak egy átverés volt. A Magyarok Világszövetsége (Egyesülettől) megvont támogatást egy másik egyesületnek adta oda a ZSIDESZ. A Societatea Transilvana a Ungurilor de Pretutindeni (S.T.U.P.) egy Romániában bejegyzett egyesület, amelynek egyszemélyes vezetője ugyancsak Patrubany. http://www.dntcj.ro/NGOs/           (tudósítónktól)
MIT KELL TUDNI NÉMETH ZSOLTRÓL?
Németh Zsolt a 90-es évek elején egy vidéki lakossági fórumon a TITKOS TÁRSASÁGOK működését Magyarországon teljesen helyénvalónak tartotta, egy kérdésre válaszolva. Csoóri Sándor is a FIDESZ bizalmasa, de Csoóri a Kádár-rendszerben Aczél Györgynek is a bizalmasa volt. Ő már akkor is utazhatott Amerikába a 70-es évekbe, amikor a magyar állampolgároknak nem járt nyugati útlevél. Csoóri Sándor mikor teszi közzé életrajzát? Különös tekintettel Rákosi Mátyás alatti működésére..
Kép: az elérhető oldalon Patrubány címe a Soros Alapítvánnyal azonos, ezen az oldalon a Soros Alapítványt is reklámozzák, több, más zsidószervezettel együtt


Föltesszük a kérdést: Lehet, hogy Patrubány Miklós (a soknevű) a Sorosék ügynöke?

 


forrás: Elhallgatott Hírek


Emellett a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyik támogatója. Erről már korábban írtunk a http://bendeguz.info/page.php?25 oldalunkon.
Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://www.bendeguz.info/news.php?extend.110 )


Adatbázis lekérdezés: 21. Memória használat: 2,437kb