Hír: MAGYAR FŐNIX MOZGALOM Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? Egy újabb szabadkőműves, kóser alapítású "nemzeti" párt
(Kategória: Közélet-Politika)
Küldte: Sindzse
hétfő 21 május 2012 - 15:50:07


A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!

(Érdekes dologra bukkant portálunk a jewishgen.org oldalán is, mert tele van több ezer BIBER vezetéknevű  holocaust áldozattal, sőt van ma is aktív Machar's Rabbi is Biber vezetéknévvel.
Másik ilyen érdekességeket találunk: 
Yiddish Surename Index  (Zsidó Vezetéknevek Határozója)  és a másik szintén Yiddis Surname Index Galíciából a  jewishgen.org-ról, csak ki kell keresni a kívánt nevet.(Természetesen ez utóbbi hivatkozáson a Biber név másik alakja is szerepel a Bieber.)
Gondoljuk, hogy nem rokonai Biber József Tibornak a mindenkit zsidózó és cigányozó Magyar Főnix Mozgalom elnökének, és csak névrokonságról lehet, vagy van szó.)

united_grand_lodge_of_england_logo.png


idézet a cikk lentebb található részéből:
"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."


Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?


Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixhttp://www.ablett.jp/workshop_archive/phoenix.htmhttp://www.phoenix-building.co.uk/
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services


Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 


magyar fonix mozgalom mfm.


Bíber József Tibor, Főnix Párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.


A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.

Dr. Szöőr AnnaMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 
(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 
A főnix madár is egy okkult szimbólum.magyar fonix mozgalom mfm
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:
"
Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.

one dollar magyarázata
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).

Sokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

united_grand_lodge_of_england_logo.pngphoenix lodge94-es számú Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, 
amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik. 

A Főnix páholy tagjai építették a szabadkőművesek csarnokát a Queen street East-en, Sunderland városában, és úgy tudott, hogy ez a csarnok a céllal épített csarnokok közül a legrégebbi szabadkőműves templom a világon és ami az I. osztályú műemlékbesorolást kapta.
A szabadkőművesek csarnokát 1785 óta használják folyamatosan, és a legrégebbi folyamatos használatban lévő szabadkőműves találkozóhely a világon.
A Főnix páholy szintén a legöregebb páholy Sunderland városában, és a második legrégebbi Durham megyében.


Források: United_Grand_Lodge_of_England  &  Phoenix_Lodge (Főnix Páholy)

főnix páholy

 A "Koponya és Főnix" nevű német szabadkőműves páholy amelynek szimbólumai között szintén szerepel a Főnix, mint a SÁTÁN jele!

Koponya és Főnix weboldala
Koponya és Főnix a wikipédián

Erről bővebben: Az Új világrend hamisprófétája , Sátán és az új világrend , 


 K. Botond
Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://www.bendeguz.info/news.php?extend.286 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 991,344b