Hír: Jobbik közpénzek a családnak - A Szabó család tanulmányai
(Kategória: Publicisztika)
Küldte: Sindzse
szombat 13 július 2013 - 08:14:59


csender_t.jpeg168 órás strómant is fizetnek Vonáék. A fővárosi képviselők “tanulmányaira” is kíváncsi Csender.

Csender Tamás 2012-ben lépett ki a Vona-pártból pártból, jelenleg Budapest XIII. kerületi független önkormányzati képviselő. A Jobbik valamiért jobbnak látta nem felszólítani lemondásra. Lapunknak azt mondta, a Szegedi-botrány kezelése miatt távozott, miután az ügy további érintettjei közül senkit sem vontak felelősségre, a Szegedi miatt kirúgott jobbikosokat pedig nem rehabilitálták. Továbbá az elmúlt két év folyamán egyre több olyan információ került hozzá, ami arra vezette rá, hogy a közpénzekkel ugyanúgy bánnak, mint a többi 23 éve, az Országgyűlésben bent ülő pártok. Sajnos kialakult egy párton belüli családi vállalkozás, amely elfelejtette azt, hogy kik voltak azok, akik az EP-be és a Parlamentbe segítették őket. És ez a társulat azonnal kirúgta azokat, akik nem értettek egyet a Jobbik megváltozott, ma már a Fideszhez hasonlóan “konzervatív” irányvonalával, Szegedi és társai fedezésével.
szabo_gyorgy2.jpgCsender június 26-án fordult a Jobbik Országos Hivatalához, hogy adják ki neki Szabó Gyuri bácsiék “tanulmányait” és a többi szerződéses partner munkateljesítéseit. Azóta sem kapott választ. Milyen érdekes.Szabó György, a párt esze Szabó Gábor pártigazgató apja. Véletlenül fővárosi képviselő, de nincs semmilyen családi összefonódás, áh, dehogy. Gyuri bácsi géplakatos, de nem autót szerel a Jobbiknak, hanem “tanulmányt ír”, borsos áron, hiszen nagy koponya. Ja, és a nap 24 órájában képvisel minket, igen színvonalasan. Szabó a húgát is közpénzhez juttatta, méghozzá bűncselekmény megvalósításával. Erről majd később

Csender a sajtóhoz az alábbi közleményt juttatta el, kommentárunkat külön olvashatja.

Egy közlemény

A mai napon azzal a kéréssel fordultam a Jobbik Országos Hivatalához, hogy adják ki számomra a frakció szerződéseihez kapcsolódó munkaügyi teljesítéseket, 2010-től kezdődően.

Több esetben ugyanis rendkívül sajátosnak ható adatokra bukkantam. Egyelőre, a teljesség igénye nélkül egyes esetekre utalok.
Így például adótanácsadást kértek egy takarító és biztonsági cégtől. Más esetben “kommunikációs tanácsadást” olyan cégtől, amelynek nem szerepel a tevékenységi körében ez a terület.
Bizonyára rendkívüli színvonalú tanulmányok is születtek a Jobbik frakció megrendelésére. Én semmilyen problémát nem látok abban, hogy egy másik, takarítással foglalkozó cég, továbbá egy “egyéb gépjármű-kereskedelemmel” foglalkozó Bt. is tanulmányt írt a Jobbiknak, egyértelmű, hogy a magyarság sorskérdéseinek egyik kulcsterületéről van szó.

szabo_g.jpgÉrdekesség, hogy egyes, közpénzből nem kifejezetten minimálbéren élő fővárosi képviselőik valóságos polihisztorok lehetnek, hiszen közülük is írtak tanulmányt plusz közpénzért a frakció megrendelésére (nem csak ők, hanem a megyei képviselő Samu is. Értesülésünk szerint a Jobbik megígérte neki, hogy országgyűlési mandátumáról való lemondását követően kiesett jövedelmét pótolják valamilyen úton. A fővárosi képviselők, Szabó Gábor zseniális édesapja, Gyuri bácsi, Losonczy és Ceglédi „tanulmányai” pedig szintén sima jövedelemkiegészítő juttatások az álláshalmozás ellen fellépő Jobbiktól. Hamarosan, a Jobbik válaszát vagy nem várt hallgatását megismerve térünk ki a konkrét teljesítésekre -  a szerk.). Semmilyen rosszindulatú feltételezés nem vezet, csupán szeretném megismerni e közérdekűnek tekinthető, a választók kegyéből elkészült tanulmányokat, hogy magam is épüljek.
Ugyancsak érdekes a 168 óra nevű balliberális, cionista hetilap volt munkatársának tekintélyes összegű javadalmazása a Jobbik frakció részéről, még érdekesebb, hogy ugyanerre a tevékenységre egy kft-t is felkértek (nemzetközi sajtószemléről van szó, amelyből csak egy készül a Jobbik hivatalos lapjának, az Alfahírnek. Hamarosan feltárjuk – a szerk.). Biztos vagyok benne, hogy ez is a magyar nemzet érdekében történt, csak gonosz emberek gondolhatnak arra a képtelen dologra, hogy itt is ugyanúgy megy ez, mint bármely másik pártnál.

A Jobbik válaszait ugyancsak meg fogom osztani a közvéleménnyel.

Csender Tamás

XIII. kerületi független önkormányzati képviselő

Kommentár

Abban természetesen semmi rossz nincs, ha egy szervezet a sajátjait, konkrét esetben a magyarokat juttatja munkáért cserébe közpénzhez minden lehetséges csatornán. Sőt, ez különösen elvárható a Jobbiktól, hiszen a Fidesz nemzeti jelszavak mögé bújva súlyos (tíz)milliárdokkal támogatja nemzetünk ellenségeit. No, éppen itt van a gond. Egyrészt a Jobbik is részben nem éppen a nemzeti radikális oldalon focizókat támogat, és legalább ilyen súlyos, hogy számos esetben munka nélkül osztogat nagy pénzeket. Példának okáért ha Jóska barátunk autószerelő, Áginak pedig takarítócége, akkor őket autószereléssel és a pártirodák takarításával kell megbízni, tiszta ügy. Ha ellenben a takarító és biztonsági cégtől adótanácsot, a pártigazgató géplakatos rokonától (mellékesen fővárosi képviselő) pedig „tanulmányt” rendelünk, akkor nyilvánvaló a pártos, sógorkomázós mutyi. A valós szerződések mellett, úgy látszik, hogy sok ilyen is akad. A Magyarhajnal.com rövidesen kitér a mutyiszerződések részleteire, többek közt a Jobbik által közpénzzel tömött 168 órás újságíró esetére.

forrás: Link,Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://www.bendeguz.info/news.php?extend.394 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 949,248b