Hír: Kitálal a magyar pilóta, aki évek óta Chemtrail-lel mérgezi az embereket! – videó
(Kategória: Bűnözés)
Küldte: Sindzse
csütörtök 07 augusztus 2014 - 16:29:33


chem trailAz elképesztő történetet az index.hu közölte le, aki meginterjúvolta a férfit, mert önként jelentkezett náluk, hogy beszéljen a dologról.

A férfi tisztában van vele, hogy mindezzel az életét kockáztatja, de már nem bírta tovább. Elhatározta, hogy kitálal.

Elmondása szerint a főiskola elvégzése után Nyíregyházán mezőgazdasági pilótaként dolgozott már két éve, mikor két öltönyös férfi megkereste a hangárban. Azt mondták, hogy „fiatal pilótákat keresnek egy fapados légitársasághoz.”
Először azt hitte, hogy az egész nem komoly, mivel ő eddig mezőgazdasági pilótaként repült. De meggyőzték, hogy „olcsó, tehetséges fiatal pilótákat keresnek, akikkel aláírhatnak több évre szerződést”. A főiskola pedig beajánlotta őt a megkeresésükre.

Scie-Chimiche

Az új munka miatt Budapestre költözött feleségével, aki éppen gyermeküket várta. Néhány hónap után egy ajánlattal keresték meg, amely szerint plusz jövedelemért heti egy-két alkalommal meteorológiai mérésekre és kísérletekre használt gépeket kéne vezetnie. Mikor a pilóta rákérdezett, hogy ez tulajdonképpen miből áll„valami páráról, esőképzésről beszéltek, és rémlett is, hogy olvastam ilyen kísérletekről.

 De mindehhez alá kellett írnia egy papírt, hogy titoktartási kötelezettséget vállal.

Először csak heti egyszer-kétszer, később egyre sűrűbben fel kellett szállnom egy utasokat nem szállító, átalakított géppel, amit amikorra én megérkeztem, már előkészítettek. Felszállás után 6000 méter magasan kellett egy adott útvonalon repülnöm. Ez legtöbbször Románia, vagy Horvátország irányába történt. A folyadékot, amivel feltöltötték a gépet mindig a magyar légtérben kellett kiengednem. Egyszerűen meghúztam egy kart és figyeltem a mérőket, hogy milyen ütemben távozik a folyadék. Körülbelül 30 percig tartott a folyamat, a repülés pedig másfél-két óra.” – mondta a  férfi.

6581080_9d4d614697b08b8ad898090b158a7c46_wm

Egy nap azonban korábban ért ki a repülőtérre és különös dolgot látott.

Ekkor láttam, hogy mi történik a gépemmel, mielőtt felszállok vele: a tartályokat teljes védőfelszerelésben, maszkokban katonák pakolták fel a gépre. A teherautójukon veszélyes sav jelzések voltak, illetve le tudtam olvasni az aluminiumszulfid és báriumoxid feliratokat. A műveletet az a két öltönyös ember felügyelte, akik anno engem megkerestek Nyíregyházán” – mesélte.

Ettől kezdve viszont rossz érzések kezdték el gyötörni.„Egyszerűen éreztem, hogy valami nincs rendben, mert amiket akkor már évek óta szórtam az égből, lakott területek felett is, azok veszélyes anyagok”.

Otthon azonnal utána nézett a chemtrail-nek, amiről eddig csak pletyka szinten hallott.  “Utánanéztem, beleástam magam. Az anyagokba, a hatásukra az emberi szervezetre.”

Mikor nemsokkal később rákérdezett a főnökeinél, hogy pontosan milyen anyagról van szó, nem várt reakciókat tapasztalt:

“Először finoman figyelmeztettek a papírra, amit aláírattak velem. Aztán jelezték, hogyha tovább kérdezősködöm, akadékoskodom, nagyon rosszul fogok járni. Egy életre elintézik, hogy ne kaphassak munkát a szakmámban, de leginkább sehol sem.”

A történtek miatt félt beszélni, egyedül a felesége tudott a dologról. Az asszony azt mondta, hogy tegyen feljelentést. De ő félt, hogy akkor nem tudja majd eltartani a családját. A feleségével a kapcsolata emiatt megromlott és neje a gyerekkel együtt visszament Nyíregyházára.  „Azt mondta képtelen együtt élni valakivel, akinek az a munkája, hogy embereket mérgez, olyan kisbabákat is, mint a miénk.”

6581242_591bb538908264300c9faea4cfd6503e_wm

Ezután még 2 évig folytatta a munkát, de mindennap gyomorgörccsel repült.

„Eleinte olyanokkal próbálkoztam, hogy kevésbé lakott területeken repültem, illetve szórtam, de ezt nem tudtam sokáig titokban csinálni, hamar rájöttek az útvonalkövető rendszer és az anyag szórását mérő műszerek adatainak segítségével. Amikor ez kiderült, akkor már halálosan megfenyegettek, sőt azt is elmondták, hogy én elképzelni sem tudom, hogy milyen emberek állnak e mögött a dolog mögött. Azt mondták, meg se próbáljak hősködni, mert én fogom húzni a rövidebbet.”

sz4

Az index kérdésére, hogy akkor most miért tálalt ki mégis minderről azt válaszolta, hogy nem ő az egyetlen pilóta az országban, aki ezt műveli. Azóta már több másik pilótával is kapcsolatba került, akiket erre rávettek.

„Senki nem gondolná, nagyon durva lesz, amit mondok, de van olyan légitársaság, amelyiknek minden gépe szórja a mérget. Azért kerestem meg mégis Önöket, mert már eljutottam arra a szintre, hogy nem tudok tükörbe nézni, és már kevésbé fontos, hogy ha életemben nem lesz munkám, mint hogy ezrek életét tegyem tönkre„ … Itt nem lehet felmondani, megfenyegettek, hogy elintéznek, ha megpróbálom. Tudják, hogy aki felmond, az gyengeségből teszi, és nem bírná ki, hogy ne hozza nyilvánosságra ezeket a dolgokat. Félelmetes emberek ezek, és nem tudni, hogy ki áll a hátuk mögött.„

dees-Chemtrails-Toxic-Skies

A magyar pilóta szerint nem akart úgy járni, mint az a német repülőgépmérnök, aki nemrég tálalt ki bizonyítékokat is felmutatva, de senki sem foglalkozott vele komolyan. A férfit kirúgták és azóta sincs munkája.

Ebben a videóban beszél arról, ami történt:


A magyar pilóta tudja, hogy ő az első, aki vállalta, hogy nyilvánosan beszél minderről. 2012-ben egy volt jobbikos képviselő már rákérdezett Kövér Lászlónál, hogy „meddig permetezik vegyszerekkel a lakosságot, mint a csótányokat.  Hende Csaba honvédelmi miniszter a kérdésre csak ennyit válaszolt: kizárt, hogy mérgező permetezés folyna Magyarországon.

A pilóta, – aki a Petőfi Csarnokban megtartott Chemtrail-ellenes tüntetésen is részt vett – eldöntötte, hogy végigviszi az egészet, még tanúskodni is hajlandó. Ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetni”közölte.

Forrás: index.hu
Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://www.bendeguz.info/news.php?extend.510 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 949,808b