Hír: Szegedi Csanád vezér, az önmaga előtt is látens zsidó
(Kategória: Publicisztika)
Küldte: Sindzse
kedd 26 június 2012 - 13:18:03


Szegedi CsanádLírai önvallomást tett a hét végén Szegedi Csanád, aki – állítása szerint – ez idáig nem tudta, hogy zsidó.
(Korábban írtuk: Szegedi Csanád családfája )

Hát igen, így szokott ez lenni. A „kiválasztott” nép tagjai valóban közismertek arról, hogy identitásukkal csak a legritkább esetben vannak tisztában.jobbik

(Portálunk megjegyzése: Azt azért furcsának találjuk, hogy pont a Magyar Főnix Mozgalom (Bíeber József álltal fémjelzett párt híroldala) hozta le Csanádról ezt az írást, mert úgy hallottuk, hogy több hasonló kaliberű ember alkotja a Magyar Főnix Mozgalomat is!

Hasonló kérdések mint, amelyek ebben a cikkben is szerepelnek ugyanúgy feltehetőek lennének a  Magyar Főnix Mozgalomnak is?
Idézném az egyik fő kérdésüket kicsit másként: Milyen nemzeti radikális párt az a Jobbik és az a Magyar Főnix Mozgalom, amelynek a vezetőiről szépen, sorban, egymás után derül ki, hogy nem Árpád vezérrel azonos irányból érkeztek a Kárpát-medencébe, jellemzőjük, hogy nem preferálják a sertéshúst, szombaton pedig tilos dolgozniuk? )
Talán lassan jönnek a választások és a kósereknek ismét kontroll alá kellene vonni a nemzetieket, úgy mint a Jobbik kóserei is tették?


Tehát: hiszünk neked Csanád! 

Elvégre nem köteles azt senki tudni, hogy éppen kínai, eszkimó, arab vagy netalán tán farkasember, hisz ember legyen a talpán, aki az ezekre jellemző tök egyforma rasszjegyeket felismeri magán és nem keveri össze valamelyik másikkal!

És megtörténhetett volna-e akár más zsidókkal is ugyanez? Létezhet-e az, hogy valaki 30 évesen tudja meg, hogy kicsoda is valójában?

Miért ne létezhetne?
Mi már látjuk is lelki szemeink előtt a fiatal Landeszmann György, későbbi főrabbit, aki éppen Wass Albert verseit olvasgatta, amikor szóltak neki, hogy menjen a zsinagógába, mert jelenése van, de életszerű az a feltételezés is, miszerint a Wiesenthal Központ munkatársai évről évre meghitt ünnepséggel emlékeztek Hitler születésnapjára egészen addig, amíg fel nem világosították őket arról, hogy a Führert nekik talán inkább utálniuk kellene.

Őszintén sajnáljuk Szegedi Csanádot.

Nagy trauma lehetett a számára az a nap, amikor reggel még turulmadárral kelt, de a Jövőnk.info jóvoltából menórával tért nyugovóra. Ekkor döbbenhetett rá arra is, hogy terjedelmes önéletrajzi könyve fabatkát sem ér, mert már az alapoknál hibás, lévén, hogy abban még évszázadokra visszanyúlóan nyereg alatt puhított hús szerepel felmenőinek a kelléklistáján, nem pedig néhány lenyüstölt sábeszdekli.

Hová jutott a világ?
Milyen nemzeti radikális párt az a Jobbik, amelynek a vezetőiről szépen, sorban, egymás után derül ki, hogy nem Árpád vezérrel azonos irányból érkeztek a Kárpát-medencébe, jellemzőjük, hogy nem preferálják a sertéshúst, szombaton pedig tilos dolgozniuk?

Csanádtól most krokodilkönnyeket várunk. Éppen olyat, mint amikor egy vőlegény tévedésből a menyasszonyának küldi el az alkalmi szeretőjének szánt sms-t, majd rádöbbenve a szörnyű tévedésre, kétségbeesésében sírva fakad. A bukott alelnöknek persze nincsenek nőügyei, csak nagy, kerek szemei, amelyekkel gyermeki ártatlansággal pislog abba a világba, amely most nagyon megbántotta annak ellenére, hogy ő minden percében a nemzetét szolgálja.

Nos, ez utóbbi állítás igazsága elvitathatatlan. Csak éppen nem mindegy, hogy melyikét!

http://hunikum.info/ nyomán
Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://www.bendeguz.info/news.php?extend.273 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 939,024b