BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Fideszes megamutyit leplezett le, Vonáék leszámoltak vele

Dr Bóta és tagtársai kiléptek az álnemzeti pártból. Szaszi üzent: a fideszesek leleplezése jobbikos érdeket sért (!).

szerző: Alex

Dr Bóta és tagtársai kiléptek az álnemzeti pártból. Szaszi üzent: a fideszesek leleplezése jobbikos érdeket sért (!). Bóta Mihály volt jegyző, aki országosan a 9. legjobb egyéni eredményt érte el az OGY-választáson. A mezőkövesdi alapszervezetet erre fel “inaktivitás” miatt oszlatta Szabó, majd odaküldte régi jó üzlettársa, Szegedi Chanád hűséges emberét (Jámbor Márk). Alább a részletek, plusz a mezőkövesdiek levele a pártigazgatónak. Így működik a jobbikos “elszámoltatás”: leszámolnak a kormányt elszámoltatni próbáló jobbikosokkal. A mezőkövesdi megakorrupció részletei a későbbiekben.


BotaMihalydr.jpg

Bóta a kilencedik legjobb eredményt érte el 106 jelölt közül, nekiment a Fidesznek is, messze a szavakon túl akarta elszámoltatni őket. Szabó Gábor és a Rabbik válasza: “inaktív”

Mivel Dr. Bóta Mihályt én magam szervezem be néhány évvel ezelőtt a Jobbikba, kötelességemnek érzem, hogy segítsem őt abban, hogy a közelmúlt fejleményeiről tájékoztatni tudja a nyilvánosságot. Azért is, mert a Jobbik – aki minden kétséget kizáróan elárulta a nemzeti ügyet és a szavazókat – a legnagyobb hírzárlat mellett, ipari mennyiségű alapszervezetet oszlat föl az ország minden táján.

Természetesen ezeket az eseményeket a rendelkezésükre álló médiaorgánumok rendre elhallgatják. Így történt a mezőkövesdi alapszervezet esetében is, ahol sikerült olyan panamát feltárni, ami a Fidesz legfelsőbb köreit is eléri. Véleményem szerint a Jobbik nem más, mint a Fidesz Jobbik frakciója, és sötét háttéralkuk mentén minden olyan alapszervezetet kicsinálnak, ahol a fideszes panamák felderítésében, érdemi eredményeket értek el, és hatalom számára potenciális veszélyt jelent akár egyes tagok és/vagy a szervezet működése.

bota1.jpgbota2.jpgbota3.jpg

Dr. Bóta Mihály olyan ügyet tárt fel ahol a mezőkövesdi önkormányzat a laktanyát átjátszotta egy másik kormánytag cégének, még akkor amikor Tállai volt a város első számú vezetője. A fizetség annyi volt, hogy a másik kormánytag áthelyezte a cég székhelyét Mezőkövesdre és az iparűzési adót ezentúl oda fizette (így a tényleges érték talán fél százalékáért jutott az ingatlanhoz – a szerk.). (Tehát ajándékba kapott egy laktanyát ugyanis neki teljesen mindegy hogy hova fizet, a költségei nem növekedtek, viszont lett egy ingatlana.) Bóta Mihály e szerződést szerette volna megkapni, az önkormányzattól, amit az megtagadott. Két alkalommal mosta fel a bíróság padlóját a hivatallal, (átvitt értelemben) és mindkét alkalommal az a döntés született, hogy ki kell adni a kért dokumentumot mivel nyilvános adat. Ezekről a tárgyalásokról sem adott hírt a Jobbik!!! Mi több jelezték finoman Bóta Mihálynak, hogy nem szabad ezzel az üggyel foglalkoznia, mert a Jobbik vezetésének érdekeit sérti vele.

Miután Bóta Mihály nem kívánta az ügy feltárását megállítani, az egész alapszervezetet feloszlatták, ezzel megkísérelték kihúzni alóla még a helyi támogatást is. A mezőkövesdi szervezetet pillanatok alatt a Jobbikhoz teljesen lojális tagokkal újraalakították (Szegedi Csanád emberével az élen), akik mindenben követik a Szaszi-Vona vezette Fideszes Jobbik frakció utasításait. Mindenképpen fontos tudni azt, hogy ezzel az üggyel, annak a dokumentumaival már két és fél éve kerestük a Jobbikot, és azóta tudnak erről a panamáról! Azóta a Jobbik altatja azokat akik várták, hogy a közvagyon elherdálása ügyében érdemi lépéseket tegyen a párt. (Erre esküdtek fel!) NEM TETT! NEMHOGY NEM TETT, DE HITEGETTE AZOKAT. AKIK VÁRTÁK AZ EREDMÉNYT, ILLETVE A TÁMOGATÁST. Sem eredmény, sem támogatás nem jött, hanem koncepciós eljárások kezdődtek azokkal szemben akik az ügy mellé álltak.

Dr. Bóta Mihályt húsz éves jegyzői tapasztalattal a háta mögött, szakmaiatlansággal vádolták meg, az alapszervezetet akik Mihállyal az élen 28%-os választási eredményt értek el, inaktívnak nyilvánították, megalázva ezzel a kampányban dolgozó tagokat és aktivistákat. Természetesen a tisztességes eljáráshoz való jogtól ezúttal is elzárták az érintetteket. Dr. Bóta Mihály és vele együtt a tagság többsége a Jobbik nevezetű, álnemzeti, álradikális viccpártból kilépett.

(Varanyi Sándor facebook bejegyzése nyomán)

Adatbázis lekérdezés: 95. Memória használat: 1,269kb