izraelusa_mi_magyarok.jpg

Biber József, Szöőr Anna
A Magyar Főnix Mozgalom szabadkőműves, sátánista szimbólummal a Főnixel a nevében és a logójában is.
Bíber balján dr. Szöőr Anna
Bíber József a Magyar Főnix Mozgalom elnöke újabb
"magyar" szervezetet alakít!

Talán a Főnix nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket?


Bíber JózsefKorábban portálunk már írt a Magyar Főnix Mozgalomról, mint valószínűsíthetően a szabadkőművesek újabb szervezetéről a magyar politikában.


Úgy tűnik, hogy portálunk feltáró cikke után nem csatlakozott elég félrevezethető ember az MFM-hez.


Lehetséges, hogy Bíbernek új parancsot adhattak főnökei? 
Létre kell hoznia egy fedőszervezetet?
(Miért kellene különben két párt egy elnökel. Egy már nem is elég? )

(Érdekes dologra bukkant portálunk a jewishgen.org oldalán is, mert tele van több ezer BIBER vezetéknevű  holocaust áldozattal, sőt van ma is aktív Machar's Rabbi is Biber vezetéknévvel.
Másik ilyen érdekességeket találunk: Yiddish Surename Index  (Zsidó Vezetéknevek Határozója)  és a másik szintén Yiddis Surname Index Galíciából a  jewishgen.org-ról, csak ki kell keresni a kívánt nevet.(Természetesen ez utóbbi hivatkozáson a Biber név másik alakja is szerepel a Bieber.)
Gondoljuk, hogy nem rokonai Biber József Tibornak a mindenkit zsidózó és cigányozó Magyar Főnix Mozgalom elnökének, és csak névrokonságról lehet, vagy van szó.


Bíber József először az ATV.hu-t értesítette új pártja alakulásáról:


"A Mi Magyarok nevű mozgalom azt ígéri, „nem pofázik, hanem cselekszik.”

Október 22-én, Esztergomban tartja zászlóbontásként is értelmezhető rendezvényét a Mi Magyarok nevű szervezet, értesült az atv.hu. A későbbiekben a párttá alakulás lehetőségét is magában hordó szervezet vezetője Bíber József Tibor, a Jobbik egykori alelnöke, a Magyar Főnix Mozgalom elnöke.

Értesüléseink szerint az új mozgalomban feladatot vállalt Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője is. Úgy tudjuk, a Mi Magyarok a teljes politikai elitet, benne a Jobbikot is támadja, és utóbbihoz hasonlóan a cigány-nem cigány együttélés problémáival akar kiemelten foglalkozni, annyi különbséggel, hogy „mi megcsináljuk, amiről a Jobbik csak beszél.”

 forrás: atv.hu rosszabbik.com nyomán K. Botond