BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Lévai György Jobbikból való távozásának további okai. A facebook oldalán találtuk


Posted on kedd 08 november 2011 - 10:26:52

Portálunk megjegyzése: "Az alábbi írás Lévai György facebook oldalán találtuk, amely rávilágít a Jobbik valódi énjére és céljaira.

Korábban már tudósítottunk a választókerületében történtekről arról, hogy a Jobbik saját szervezete rágalmazta és becsmérelte őt a parlamenti választások alatt, és azóta is lejárató kampányt folytatnak ellene a facebookon. Korábban hírportálunkon megjelent a Jobbik szigetszentmiklósi szervezetének ténykedése: BOTRÁNY A JOBBIKBAN! Megbukott a szigetszentmiklósi jobbik szervezet!  Kiderült, hogy a saját pártjuk ellen kampányoltak az országgyűlési választások alatt! 
Hírportálunk roppant tisztességtelennek és furcsának találja azt, hogy egy olyan magát nemzetinek és hazafinasnak valló párt, mint a Jobbik Magyarországért Mozgalom egy másik nemzeti pártot, vagy annak képviselőit próbálja lejáratni, legyen az bármilyen média, vagy éppen a facebook.
A történések annál is furcsábbak, mert a Jobbik kommunikációjában megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő képes összefogni a többi nemzeti erővel.

Ezen a ponton fel is merül egy újjabb kérdés, mégpedig az: Valóban ezt akarja?
A portálunkhoz eljuttatott történetek, írások egészen másról tanúskodnak, mégpedig arról hogy a Jobbik tettei, tevékenysége ennek az összefogási szándéknak a közelében sincsenek, hanem éppen ennek szöges ellenkezőjéről van szó!
(Felsorolhatnánk ennek bizonyítására több példát is, de csak néhányat említenénk meg: Eszes Tamás esete, a Magyar Gárda (jelenleg már 6-gárda létezik, ebből 4 nem kér a jobbikból), itt van a Jövőnk Info feljelentése és fenyegetései, Posta Imre lejáratása, stb. stb..
Se szeri, se száma a Jobbik által lejáratni próbált embereknek, nemzeti szervezeteknek.
A Jobbik igyekszik minden nemzeti erőt megosztani, azok képviselőit lejáratni, besározni saját pénzügyi, háttérhatalmi céljai elérésének érdekében.)
Méltatlannak és szánalmasnak tartjuk Lévai Györgyel a Nemzeti Értékelvű Párt elnökével szembeni, az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat, egy magát nemzetinek valló parlamenti párthoz, mint a Jobbik, már önmagában a megjelent, terjesztett és mesterségesen gerjesztett történet súlyában elenyésző jelentőségű volta miatt is.
Tájékoztatjuk arról is olvasóinkat, hogy Lévai esete nem egyedülálló! 
A Jobbikban az ilyen esetek mindennapossá váltak, mi sorozatosan kapjuk az ilyen és ehhez hasonló dolgokról szóló történeteket, nem is kell túl sokat keresgélnünk, itt van pl. Pörzse Sándor esete, Navratil Attila esete, Lipusz Zsolt esete, vagy éppen Somogy, Baranya, Hajdú-Bihar megyék esetei, vagy éppen a Borsod megyében történtek, sorolhatnánk még....
Persze a Jobbik nem reklámozza a Lévaiéhoz kísértetiesen hasonló történeteket."
 

Néhány dolog, igaz ez csak egy kis része annak, ami velem történt a Jobbikban és egyben kilépésem néhány indoka (de korántsem az összes, annak csak egy töredéke):

Levai Gyorgy

Szóval..a lényeg: Ha valaki engem azzal mer gyanúsítani, hogy nem tettem meg mindent a hazámért az hazudik....és az is aki azt mondja, hogy karrierista vagyok és nem jutott krumpliföld.....

Én hittem bennük, mint sokan mások, átvertek, mint ahogyan minden hazfias gondolkodású embert....ennyi......

Aztán még elmesélhetném a Gyálon és Szigetszentmiklóson történteket, de egyenlőre talán ennyi előszónak:

Számunkra akkor kezdett gyanús lenni néhány dolog, amikor az Európa parlamenti kampány alatt a választókerületem kampányvezetője  voltam, akkoriban még tagja voltam a gazdasági kabinetnek is.....Vona ekkor hívta be a pártba a liberális vonulatot... Pősze és sleppje...

Hát...volt némi harc a gazdasági kabinetben, mert akkoriban már felállt a gazdasági program alapjai...majd jöttek Pőszéék....sok.sok zöldséggel...amit sorban megtorpedóztunk, pl. a BKV csődeljárás alá vonását akarták, majd privatizációját, Bertha Szilvike és Lenhardt meg előadta, hogy a Bankok nem tehetnek semmiről...így a hitelek elszabadulásáról sem.....

Akkor volt némi konfrontáció...mert közöltem velük és a vezetéssel is, hogy ezek az emberek liberálisok és nem Jobbikban, hanem a Fideszben a helyük....a lényeg engem kitettek a kabinetből, majd pár nap múlva az összes patrióta, protekcionista közgazdászt, akik mint később kiderült a Jobbik program alapjait lefektették, mert gyakorlatilag a mi írásainkból állt össze, igaz a lényeget kihagyták belőle....ezért van az, hogy a program jól hangzik..de nem tudnak vele mit kezdeni...

Gondoljatok bele így is "választást nyertek vele" elsőre 17%-ot.

Nos, ekkor kezdett kilógni a lóláb..., de akkor még Pest-megye alelnöke voltam és az országos választmány tagja, és hittem abban, hogy lehet segíteni még a párton, ill. én sem hittem el, hogy kezd eltérni a párt az irányvonaltól.

Időközben eljött a parlamenti választás, ahol elindultam mint országgyűlési képviselő....ehhez hozzátartozik, hogy egyedül nálam volt második forduló.....

Aztán ezen a választáson vált nyilvánvalóvá, hogy kiket, és milyen eszméket képvisel valójában a Jobbik....

Pőszéék és sleppjének parlamentbe juttatása stb. stb....

A Kongresszuson próbáltunk változtatni dolgokon, de nem lehetett (ez is megérne egy misét, ugyanis a javaslataink nem is kerültek több esetben sem a kongresszus elé) 

A legutolsó ilyenen is ez történt...Aztán tiszta lett néhány dolog, a gárdával, jobbikkal, a vezetéssel...stb. stb.... és rájöttünk többen, hogy a párt menthetetlenül eltért az eredeti irányától, és már nem számít semmi csak a helyek...pénz....

Tévedés ne essék, számomra teljesen nyilvánvaló volt, hogy nekem nem teremhet babér, már az E.P-t követően, hiszen sok jobbik felső vezetővel konfrontálódtam Pőszéék miatt.

Ezért pl. az országgyűlési választásokkor én a 147. helyre voltam besorolva....a Pestmegyei listán mint megyei alelnök pedig a 12.-re, ami azt jelenti, hogy semmilyen körülmények között nem lehettem képviselő, hacsak egyéniben nem jutok be.....ami elképzelhetetlen volt...ezt mindenki tudta...

Úgyhogy, engem karrierizmussal vádolni badarság, és óriási melléfogás. 

Amellett, hogy aki ilyet állít az egyenesen hazudik.

Azt hiszem ez nyilvánvaló a leírtak alapján is.

Aztán mindenki készült az önkormányzati választásokra, mi is...úgy a megyei mint a helyi szervezetek szintjén.

Ekkor az országos vezetés úgy gondolta, hogy megpuccsolja a Pest-megyei vezetést....., mivel nyilvánvaló lett az országos vezetésnek, hogy nem valószínű, hogy azokat fogjuk indítani, akiket ők szeretnének, mert ezek mindenkinek ígértek mindent, főleg azoknak, akik akkoriban kerültek a pártba, aztán kiderült, hogy még Simor rokonunk is van és kell a hely neki.

Mivel engem és a pestmegyei vezetőt már nem szívelték...., megpróbáltak minket eltávolítani, mindenáron.

Még úgy is, hogy az országos vezetés felülbírálta a megyei választmány megszavazott döntését, és a mandátum lejárta előtt kötelezően előírta a tisztújítást.

Az hogy minket leváltattak és egy "új" vezetés került oda, egy dolog, de egy hónapon belül be is ültették őket a megyei közgyűlésbe listán....

Szóval a lényeg az, hogy úgy tűnt meg akarnak mindenáron szabadulni tőlem, de nyíltan nem merték....mert véletlen kipakoltam volna az Országos Választmány előtt.

Aztán indultunk volna a helyi választáson, ahol a saját helyi szervezetemben is megcsinálták a balhét a megyei szarkeverők, úgyhogy én szedtem össze a családommal még az önkormányzati választásokra a kopogtatót a lényegében teljes szervezetem számára, aztán megtudtam, hogy itt is szervezkednek az új megyei szervezet vezetésével ellenem....Levettek a helyi önkormányzati listáról, pedig én voltam a polgármesterjelölt.

Leadtam a kopogtatókat, de ekkor már egyéniben függetlenként indultam.

Ekkor Vonáék Etikai vizsgálatot akasztottak a nyakamba.

Én meg a választások előtt kiléptem a Jobbikból.

A dologhoz hozzátartozik, hogy az önkormányzati kampányt már becsületből csináltam végig...bár nekem a Jobbik semmit nem biztosított....saját pénzből stb....de nem a Jobbik miatt éreztem felelősséget, hanem a választókat nem akartam cserbenhagyni, ugyanis nagyon sokan megkerestek, és elmondták, ha nem indulok el el sem mennek szavazni.....nekik köszönhetően...indultam el mégis. és így is 10,6% ot értem el, úgy, hogy a helyi jobbik leszaggatta a plakátjaimat is..mert ők egy helyi kisgazda-szociáldemokratát akartak indítani polgármesternek, igaz előtte több héttel engem szavaztak meg, csak valamiért meggondolták magukat.... :) :)

A Fidesz most ezért utál, mert nem nyerték meg itt a választást,....hanem maradt a régi függetlené vált polgármester. A kisgazda-szocdem meg alig ért el 5%-ot.......ez a történet margója... 

Szóval ez csak egy része a dolgoknak.

Ezért ha árulónak mer titulálni valaki az felteheti a kérdést, hogy ki árult el kit? 

Mert engem elárult többször is a Jobbik vezetése.......

Ó de nem csak engem...volt itt még más is....hű ha leírnám...Persze nekem teljesen nyílvánvaló volt, hogy nekem egy választáson sincs esélyem nyerni.....ez a  környék olyan, ahol lakom... ráadásul időben közölték velem (Lenhardt), hogy  ők, mint a Jobbik vezetése majd gondoskodnak arról, hogy én ne kapjak és ne töltsek be a Jobbikban semmilyen pozíciót, még 2009-ben, akkoriban még mégis hittem a Jobbikban és abban, hogy előre viszi az ország szekerét. (megvan az emailje) Később ez nyílvánvaló vált, hogy semmi mást nem akarnak, csak pozíciókat, pénzt, hatalmat....és nem érdekli őket senki, és semmi, egyetlen magyar ember sorsa sem.... Igaz később mégis megváltak Pőszétől, amire én idejekorán  figyelmezettem őket, de akkor engem távolítottak el...., ahogyan akkor Vona fogalmazott, akiket én liberálisnak gondolok azok mind egytől egyig igaz magyar emberek...(ez az email is megvan 2009-ből)

Szóval..a lényeg: Ha valaki engem azzal mer gyanúsítani, hogy nem tettem meg mindent a hazámért az hazudik....és az is aki azt mondja, hogy karrierista vagyok és nem jutott krumpliföld.....Én hittem bennük, mint sokan mások, átvertek....ennyi......Aztán még elmesélhetném a Gyálon és Szigetszentmiklóson történteket, de egyenlőre talán ennyi előszónak...... 

Portálunk megjegyzése: korábban hírportálinkon már megjelent a Jobbik szigetszentmiklósi szervezetének ténykedése: BOTRÁNY A JOBBIKBAN! Megbukott a szigetszentmiklósi jobbik szervezet! 
Kiderült, hogy a saját pártjuk ellen kampányoltak az országgyűlési választások alatt!  

Mindezek után teljesen nyílvánvalóvá vált, hogy nincs szükség ránk valódi szakértőkre és a valóban tenni akarókra abban a pártban ill. gittegyletben amit Jobbiknak hívnak.

Teljesen nyílvánvaló az is, hogy a Jobbikot nem azért hívták életre, hogy bármilyen változást hozzon, hanem éppen ellenkezőleg.

A valódi cél az, sok embert megvezetve bár, de maradjon minden a régiben.logo_200.gif

 

 

Ezt felismerve alakítottuk meg a Nemzeti Értékelvű Pártot, rövidített nevén a NÉP-et.

 

  http://nep-part.hu 

 

 

[Portálunk megjegyzése: több Jobbikos, vagy Jobbik közeli portálon olvasható pár rosszindulatból és, vagy tudatlanságból terjesztett elképzelés, miszerint az új nemzeti párt, a Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP két ember tulajdona, nevezetesen Lévai úré és fiáé.
Egy párt az nem KFT, BT, és nem is Részvénytársaság, aki ezt nem tudja az vagy nagyon buta, vagy szándékosan keveri a szezont a fazonnal, ha ráadásul valaki ilyet rosszindulatból terjeszt és buta is, az a legrosszabb.
Pedig elegendő lenne a wikipédián megnézni, hogy mi kell minimálisan egy civil szervezet létrehozásához: http://hu.wikipedia.org/wiki/Egyes%C3%BClet

(Tételezzük fel, ha ez így is lenne, lehetne, nem világos, hogy ez miért is lenne probléma?
Két magyar nemzeti érzelmű hazafi, felelősséggel csinálna egy nemzeti pártot és nem bújik el egy aparátus mögé. Ők válalják a tetteikért felelősséget. Nekünk ez szipatikusabb, mint egy olyan párt, ahol egy elnök és 6-alelnök,meg az Országos választmány delegáltjai, meg az "Etikai Bizottság" újabb kitudja hány taggal, között oszlik meg a felellősség az elnökségben és így nem lehet tudni, hogy ki hozza meg a döntéseket. Azzaz sok bába közt elvész a gyerek, és a felelősök is. (Megjegyezzük, hogy itt a Jobbik struktúráját vázoltuk fel))

Aki azonban ilyen butaságokat és valótlanságot terjeszt, hogy két ember tulajdonolhat egy civil szervezetet (pártot) az nincs tisztában az "egyesülésről" szóló 1989. évi II.  törvénnyel és a "pártok működéséről és gazdálkodásáról" szóló 1989. évi XXXIII. törvénynyel.
Ezek a törvények nem teszik lehetővé egyrészt a civil szervezetek, egyesületek, ill. párt személyi tulajdonlását (mert ez nem KFT, BT, RT), ugynis ezekben a civil szervezetkben, pártokban a tagok összesége által (közgyűlés által) választott elnökség van, másrészt két fő nem alapíthat ilyen civil szervezetet.
Érdekes egyébként az ilyen megnyilvánulás a JOBBIK tagjai részéről, mert úgy látszik nekik nem tűnt fel, hogy az ő pártjukban a jobbikban is a közgyűlésen (ők Kongresszusna hívják) választják meg 2-évente az elnökséget, beleértve az elnököt is.
(Ezzel az erővel mondhatnánk, hogy a Jobbik Morvai és Vona tulajdona. Persze ez ugyanojan butaság lenne mint a NÉP párt esetében is az ilyen állítás!
A Nemzeti Értékelvű Párt pont ugyanolyan párt mint a többi és ugyanazon törvények vonatkoznak rájuk, ebbe beleértve a Jobbikot is .)

Ráadásul akik megpróbáltak már bejegyezni egy civil szervezetet azok tudják, hogy a bírósági bejegyzés nem egyszerű, főleg nemzeti identitású szervezetek esetében nem az.
Minden ilyen butaságokat terjesztő embernek jobbikosnak, blogolónak, stb. javasoljuk az említett törvények tanulmányozását, mielőtt ilyen nyílvánvaló valótlan információkat terjesztenének.]

Adatbázis lekérdezés: 79. Memória használat: 1,167kb