Tisztelt Kazincbarcikai Polgárok! Először ne haragudjon senki rám, hogy most írom le soraimat, de az elmúlt 48 órában olyan lelkiállapotban voltam, ami nem tette lehetővé, hogy ezen sorokat papírra vessem…. - olvasható Nagyházi Zoltán szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Nagyházi Zoltán
Nagyházi Zoltán

Mindenki tudja, aki rám és a Jobbikra szavazott, illetve az is, aki nem, hogy próbáltam mindig becsülettel ellátni munkámat kazincbarcikai önkormányzati képviselőként és a mozgalom tagjaként egyaránt. Hírek keltek szárnyra, hogy engem kitettek a Jobbikból. A hír sajnos igaz, de hivatalosan megerősíteni nem tudom most sem, mert én is a Kurucinfo hírportálon értesültem róla. Ezt kaptam a Jobbiktól a több éves munkámért.

A történet ott kezdődött, hogy Endrésik Zsolt országgyűlési képviselő barátom, megyei elnökségi társam e-mail postaládáját feltörték keddről-szerdára virradó éjjel. Innentől a levelekkel azt csináltak, amit akartak és ez oda vezetett, hogy olyan levelek kerültek ki a nyilvánosság elé, amelyeknek a tartalmán mi is elcsodálkoztunk. A levelek úgy állítanak be minket, mint akik elárultuk a Jobbikot és ezen levelek alapján döntöttek az eltávolításunkról.