BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!


ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:https://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, 
clinton.jpg

hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt
az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család
vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
https://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:https://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

betyár seregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából! 
https://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : https://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixphoenixfőnix
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom

 


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Douglas Macgregor ezredes: "Elkezdődött az amerikai nemzeti hatalom válsága".

Posted onszombat 29 április 2023 - 08:04:19 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Douglas Macgregor ezredes: "Elkezdődött az amerikai nemzeti hatalom válsága".

Elkezdődött az amerikai nemzeti hatalom válsága

A közelgő vihar.
Amerika öngerjesztett dühe Ukrajnában súlyosbítja az otthoni veszélyes problémáinkat.

Amerika nemzeti hatalmának válsága elkezdődött.
Amerika gazdasága billen, a nyugati pénzpiacok pedig csendesen pánikba estek.
A jelzálog-fedezetű értékpapírok és az Egyesült Államok kincstárjegyei veszítenek értékükből az emelkedő kamatlábak miatt. A piac közmondásos „rezgései” – érzések, érzelmek, hiedelmek és pszichológiai hajlamok – arra utalnak, hogy sötét fordulat következik be az amerikai gazdaságban.

Az Egyesült Államok nemzeti hatalmát éppúgy mérik katonai képességei, mint gazdasági lehetőségei és teljesítménye. Az egyre növekvő felismerés, hogy az amerikai és az európai hadiipari képességek nem tudnak lépést tartani az ukrán lőszer- és felszerelési igényekkel, baljós jelzés egy olyan proxyháborúban, amelyet Washington szerint nyer ukrán meghatalmazottjával.

Úgy tűnik, hogy a dél-ukrajnai orosz hadműveletek minimális élet- és erőforrás-felhasználással zúzták szét a megszálló ukrán erőket. Miközben Oroszország elhasználódási háborúja remekül működött, Oroszország mozgósította tartalékait embereiből és felszereléséből, hogy az egy évvel ezelőttinél sokszor nagyobb és sokkal halálosabb haderőt állítson be.


Tornado-S rakéta sorozatvetőOroszország hatalmas tüzérségi arzenálja, beleértve a rakétákat, rakétákat és a megfigyelési platformokhoz kapcsolódó drónokat, feltörekvő célpontokká változtatta a Donbász északi peremének megőrzéséért harcoló ukrán katonákat. Nem tudni, hány ukrán katona halt meg, de a jelenlegi becslések szerint a háború kezdete óta 150-200 ezer ukrán volt hadjáratban, míg egy másik becslés szerint 250 ezer.

Tekintettel a NATO-tagországok szárazföldi, légi és légvédelmi védelmének szembetűnő gyengeségére, egy Oroszországgal folytatott nem kívánt háború könnyen több százezer orosz katonát juttathat Lengyelország határához, a NATO keleti határához.
Ez nem olyan eredmény, amelyet Washington megígért európai szövetségeseinek, de most már valós lehetőség.

Orosz tüzérség

Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2023. január 31-én közreadott, videófelvételről készített képen
orosz tüzérek önjáró löveggel tüzelnek az ukrán állásokra egy nem megnevezett ukrajnai helyszínen
Forrás: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium

A Szovjetunió nehézkes és ideológiai töltetű külpolitikájával szemben a mai Oroszország ügyesen támogatja ügyét Latin-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Dél-Ázsiában.


Az a tény, hogy a nyugati gazdasági szankciók ártottak az Egyesült Államok és az európai gazdaságoknak, és az orosz rubelt a nemzetközi rendszer egyik legerősebb valutájává tették, nem sokat javított Washington helyzetén a világban.

Biden politikája, miszerint a NATO-t az orosz határokhoz kényszerítette, szoros biztonsági és kereskedelmi érdekeket teremtett Moszkva és Peking között, és olyan stratégiai partnereket vonzott Dél-Ázsiából, mint India, és olyan partnereket, mint Brazília Latin-Amerikában.

A feltörekvő orosz-kínai tengely és a tervezett ipari forradalom globális gazdasági hatása a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) mintegy 3,9 milliárd emberére kiterjedően.

Mindent összevetve, Washington katonai stratégiája Oroszország meggyengítésére, elszigetelésére vagy akár elpusztítására óriási kudarc, amely valóban veszélyes pályára állítja Washington és Oroszország elleni proxy háborúját. Ukrajna feledésbe merülésével szemben figyelmen kívül hagyjuk a három áttétes fenyegetést: 1. A tartósan magas infláció és az emelkedő kamatlábak, amelyek a gazdasági gyengeségre utalnak. (2020 óta az első amerikai bankcsőd az Egyesült Államok pénzügyi gyengeségére emlékeztet). 2. A stabilitást és a jólétet fenyegető veszély azokban az európai társadalmakban, amelyeket már amúgy is több nem kívánt menekült/migráns hullám sújt. 3. Egy nagy európai háború veszélye.


Az elnöki adminisztráción belül mindig vannak versengő frakciók, amelyek bizonyos lépések megtételére sürgetik az elnököt. A külső megfigyelők ritkán tudják biztosan, hogy melyik frakció rendelkezik a legnagyobb befolyással, de a Biden-adminisztrációban vannak olyan alakok, akik az ukrajnai szerepvállalásból való kilépést keresik. Még Antony Blinken külügyminiszter, a Moszkvával vívott proxyháború lelkes támogatója is elismeri, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívása a Nyugathoz, hogy segítsen neki visszafoglalni a Krím-félszigetet, piros vonal Putyin számára, ami drámai eszkalációhoz vezethet Moszkvában.

Biden USAWashington nem hajlandó meghátrálni a Biden-kormányzat ördögi és értelmetlen felszólításától, hogy a béketárgyalások megkezdése előtt megalázó orosz kivonulást kérjen Kelet-Ukrajnából.
De meg kell tenni.
Minél magasabbak a kamatok, és minél többet költ Washington bel- és külföldön az ukrajnai háború folytatására, az amerikai társadalom annál inkább a belső politikai és társadalmi nyugtalanság felé halad.
Veszélyes körülmények ezek bármely köztársaság számára.

Az elmúlt két év összes roncsaiból és zűrzavarából egy tagadhatatlan igazság derül ki.
A legtöbb amerikainak igaza van, amikor nem bízik és elégedetlen a kormányával.

Biden elnök egy kartonpapír kivágásnak tűnik, a kormánya ideológiai fanatikusainak képviselője, akik a végrehajtó hatalmat a politikai ellenzék elhallgattatásának és a szövetségi kormány állandó ellenőrzésének megőrzésének eszközének tekintik.

Az amerikaiak nem hülyék.
Tudják, hogy a Kongresszus tagjai szégyentelenül kereskednek részvényekkel bennfentes információk alapján, összeférhetetlenséget okozva, ami miatt a legtöbb polgár börtönbe kerülne.
Azt is tudják, hogy 1965 óta Washington egy sor sikertelen katonai beavatkozásba vezette őket, amelyek súlyosan meggyengítették Amerika politikai, gazdasági és katonai erejét.


Több mint elég amerikai úgy gondolja, hogy 2021. január 21-én nincs valódi nemzeti vezetésük.
Legfőbb ideje, hogy a Biden-kormány megtalálja a kiutat, amely kivezeti Washington DC-t az Oroszország elleni ukrajnai háborúból.
Ez nem lesz könnyű.
A liberális internacionalizmus, vagy modern köntösében a „moralizáló globalizmus” fárasztóvá teszi a körültekintő diplomáciát, de itt az ideje.
Kelet-Európában a tavaszi esőzések sártengert hoztak mind az orosz, mind az ukrán szárazföldi erőknek, súlyosan korlátozva a mozgás szabadságát.
De az orosz főparancsnokság arra készül, hogy amikor a talaj kiszárad és az orosz szárazföldi erők támadnak, a hadműveletek határozott döntést hoznak ami egyértelművé teszi, hogy Washingtonnak és támogatóinak esélyük sincs megmenteni a haldokló kijevi rezsimet.
Ettől kezdve a tárgyalások rendkívül nehézek, ha nem lehetetlenek lesznek.

Douglas Macgregor

Forrás: Link,

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hűtővagonokban tárolnak többszáz halott katonát Kárpátalján

Posted onszerda 25 január 2023 - 09:22:34 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Hűtővagonokban tárolnak többszáz halott katonát KárpátaljánMegrázó információk birtokába jutott a Metropol

A magyar határtól alig néhány száz méterre, egy vasúti csomópont gondosan őrzött és elkülönített részén egy speciálisan erre a célra kialakított hűtővagonban több száz katona holttestét őrzik az ukrán hatóságok. A katonák már több hete, sőt egyeses esetekben több, mint egy hónapja vesztették életüket, de a hozzátartozók még nem temethették el őket.

A temetések kérdését ugyanis a legsúlyosabb politikai kérdésként kezeli Zelenszkij elnök háborús propagandát irányító csapata. Még azt is szabályozzák, hogy a halálhírről mikor, milyen ütemben értesülnek a hozzátartozók, de gondosan beosztják az egy napra eső, engedélyezett temetések számát is. Nyilvánvalóan az egyre tömegesebb emberveszteségek miatti pániktól, a hozzátartozók kétségbeesésétől, a polgári és katonai hangulat még inkább drámai megromlásától tartanak.Hűtővagonokban tárolnak többszáz halott katonát KárpátaljánEzért van szükség a speciális hűtővagonokra, amelyek közül most egy a magyar határtól alig néhány száz méterre áll, a legszigorúbb katonai őrizet alatt. Ezeket a speciális járműveket a külföldi katonai segítségnyújtás címén néhány hónapja kapta Ukrajna, illetve vannak saját fejlesztésű halottszállító hűtőkocsijaik is.

Az eddig napvilágra került információk szerint egy-egy ilyen halottszállító vagon 50 tonna teherbírású, azaz egyenként hozzávetőleg 500 holttest tárolására képes. Eddig egyedül az Al-Jazeera televíziónak engedték meg az ukránok, hogy bemutasson egy ilyen hűtővagont, de persze csak akkor, amikor orosz katonák holttestét szállította. 

Kárpátalján napi legfeljebb négy-öt holttestet emelnek ki a hűtővagonokból, nem mindig elhalálozási sorrendben. Politikai, nemzetiségi okokat, az elhunytak életkorát is figyelembe véve engedélyezik a temetéseket.

Ukrajnában a háborús veszteségek szigorú hadititoknak számítanak, hivatalos információkat csak ritkán hoznak nyilvánosságra. Aki a szabályt bármilyen módon megszegi, akár egy közösségi média-bejegyzéssel, börtönbüntetésre számíthat.


Hivatalos adat híján természetesen régiókra vagy nemzetiségekre vonatkozóan sincsenek statisztikák. Így arról sem lehet tudni, hogy eddig hány kárpátaljai, azon belül is hány magyar áldozta életét. Viktor Mikita kárpátaljai katonai kormányzó már nyáron „több száz” térségbeli hősi halottról beszélt. Nem telik el nap, hogy a kárpátaljai sajtó ne adjon hírt néhány halálesetről (és ezek csak az ismert adatok), ez alapján az elesettek száma a háború első évéhez közeledve már az ezret is bőven meghaladta. A sorozás alól pedig nem kivételek a helyi magyarok sem, akiknek aránya a háború előtt 10-15 százalékos volt a térségben. A Kárpáti Igaz Szó című lap januári cikke szerint Kuti László ungvári konzul tizenkét magyar vagy magyar kötődésű katona elestét említette (a magyar Külügyminisztérium minden magyar áldozat családját anyagilag támogatja), ugyanakkor más becslések szerint már inkább százhoz közelíthet a számuk.

Az biztos, hogy a legtöbb magyar a munkácsi 128. hegyivadászdandárban szolgál, amelyet rendre éppen a leghevesebb harcoknál vetnek be. Aggodalomra ad okot, hogy – részben megerősített – orosz híradások szerint nemrégiben a kelet-ukrajnai Szoledár ostrománál a 128. dandárt „szétverték”. Az oroszok állítása szerint az ukránok vesztesége 20-25 ezres volt a csatában.

Ezt megerősíti az is, hogy állítólag a munkácsi 128. hegyivadászdandárt végre kivonták a frontvonalról.

Sokan értetlenül állnak az előtt, miért mindig a kárpátaljai alakulatokat küldik a leghevesebb harcokba. Így volt ez már korábban is: a 128. dandár súlyos veszteségeket – köztük igazoltan magyarokat – szenvedett 2015-ben a hírhedt debalcevei katlanban. A háború kirobbanása óta most is ott harcolnak a legvéresebb ütközetekben, előbb Herszonnál, majd a bahmuti és szoledari „húsdarálóban”. Ez részben indokolható különleges kiképzésükkel, és hogy még az oroszok is az egyik legütőképesebb alakulatként tartják őket számon. Mások szerint viszont az is szerepet játszhat ebben, hogy az ukrán hadvezetés a nemzeti kisebbségekkel feltöltött alakulatokat szívesebben küldi a frontvonalba.


Források:
https://www.elemi.hu/hutovagonokban-tarolnak-tobbszaz-halott-katonat-karpataljan/

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/szazaval-taroljak-hutovagonokban-az-elesett-katonak-holttestet-2562387


Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kezdődik! Támadás érte Kijevet

Posted onhétfő 10 október 2022 - 07:30:09 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Több hónapnyi szünet után hétfő reggel, helyi idő szerint 8 óra körül robbanások történtek Kijev belvárosában, írja a BBC. A hírt Vitalij Klicsko polgármester is megerősítette, részleteket későbbre ígért.


Egy haditudósító arról számolt be, hogy a robbanások után azonnal rohantak a menedékhelyre. Hozzátette: hónapok óta nem tapasztaltak ilyesmit Kijevben.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Putyin tegnap kijelentette, hogy nyilvánosságra hozza azt a tervet, amelyet az USA és az EU készített a népesség biokémiai elemekkel történő csökkentésére

Posted onhétfő 23 május 2022 - 16:22:46 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


népesség biokémiai elemekkel történő csökkentése

Putyin tegnap kijelentette, hogy nyilvánosságra hozza azt a tervet, amelyet az USA és az EU készített a népesség biokémiai elemekkel történő csökkentésére:
„Nem én mondom ki”, hanem az Azovstalban bujkáló tudósok, akik most már Moszkvában vannak”
Vaszilij Nebenzia állandó képviselő nyilatkozata az ENSZ Biztonsági Tanácsának tájékoztatóján az ukrajnai biológiai laboratóriumokról („A nemzetközi békét és biztonságot fenyegető veszélyek” napirendi pont)

 

 “Kollégák. Oroszország kérésére ez a Biztonsági Tanács harmadik ülése az ukrajnai katonai biológiai tevékenységekről. Továbbra is nagyon aggasztó bizonyítékokat kapunk arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma közvetlenül részt vesz olyan veszélyes biológiai projektek végrehajtásában az országban, amelyek egy titkos katonai biológiai program jellemzőivel bírnak.

 Ezt a tevékenységet Kelet-Európa közepén és Oroszország nyugati határai közelében végezték, így valós veszélyt jelent hazánk, a régió és a világ biológiai biztonságára, ha figyelembe vesszük a biológiai határokon átnyúló jelleget: egyértelmú fenyegetés ez. Amint azt Markram úr megerősítette, sem az Egyesült Államok, sem Ukrajna soha nem adott tájékoztatást az Egyesült Nemzetek Szervezetének ezekről a tevékenységekről saját BWC-jelentéseiben, amelyek a megfelelő bizalomépítő intézkedések részét képezik.

 Csak a mi különleges katonai műveletünk tudta megállítani ezt a tevékenységet. Minden anyagot kiosztottam a Biztonsági Tanácsnak. Amint a 3007-es projekt „A vízi eredetű veszélyes betegségek járványügyi és környezeti helyzetének nyomon követése Ukrajnában” dokumentumaiból folytatjuk, az ukrán szakemberek amerikai tudósok felügyelete mellett szisztematikusan gyűjtöttek vízmintákat számos folyóban: Dnyeperben, Dunában és a Dnyeszterben. , valamint a Krím északi részén.

( szerk. megj. nyilván ez a magyarázata annak is, hogy több EU  tagállamban , így Magyarországon is, a COVID19 kamu pandémia alatt folyamatosan vizsgálták a szennyvizeket, úgymond a SARS vírus „örökítő anyagának” jelenlétét vizsgálták.  Mindez persze nem indokolt egy légúti vírus okozta járvány esetében sem, annál inkább egy éppen zajló biológiai támadás és az ehhez kapcsolódó genetikai kísérlet része. Nyilván nem egy légúti vírus miatt történtek ezek a több mint gyanús, orvosilag indokolatlan intézkedések sem. )

A cél a különösen veszélyes kórokozók, köztük a kolera, a tífusz, a hepatitis A és E kórokozók jelenlétének meghatározása volt, és következtetések levonása a vízen keresztüli esetleges terjedésükről a kiválasztott minták romlási tulajdonságainak felmérésére. Az összes összegyűjtött törzset ezután az Egyesült Államokba exportálták.

Felmerül a kérdés – minek?

 Miért van szüksége az Egyesült Államoknak veszélyes kórokozók gyűjteményére, amelyek elterjedhetnek a régió folyóiban?

Egy rövid pillantás Ukrajna vízkészleteinek térképére elég lesz ahhoz, hogy bárki rájöjjön, ennek a „tudományos kutatásnak” az eredményei felhasználhatók biológiai katasztrófa elindításához, nemcsak Oroszországban, hanem a Fekete-tengeren és a Azov tengeren is, valamint Kelet-Európában, így Fehéroroszországban, Moldovában és Lengyelországban.

A dokumentumok azt mutatják, hogy a kijevi rezsim megpróbált hozzájutni a veszélyes biológiai anyagok légi úton történő szállításának technikai lehetőségéhez. Tavaly Ukrajna kérelmet intézett a török ​​UAV-gyártóhoz, a Baykar Makina-hoz, hogy a Bayraktar drónokat olyan berendezésekkel szereljék fel, amelyek lehetővé teszik, hogy több mint 20 liter aeroszolt permetezzenek ki több mint 300 kilométeres repülésük közben. Ennek a levélnek a másolata megtalálható azon dokumentumok között, amelyeket április 19-én terjesztettem a Tanácsnak. Ha ilyen aeroszolos rendszerrel van felszerelve, és 300 kilométeres repülési hatótávolsága van, akkor egy ilyen drón valós veszélyt jelent a veszélyes biológiai aeroszolok Oroszország területére történő permetezése szempontjából.

2022 januárjában Ukrajna több mint 50 ilyen eszközt vásárolt közvetítő szervezeteken keresztül, amelyek segítségével biológiai készítményeket és mérgező vegyi anyagokat lehet alkalmazni.

  1. március 9-én három pilóta nélküli, 30 literes konténerekkel és sprinkler-berendezéssel felszerelt légijárművet észleltek az orosz felderítő egységek Herszon régióban. Április végén további 10 ilyet találtak Kahovka közelében.

 Az orosz védelmi minisztérium megdöbbentő bizonyítékokat szerzett arra vonatkozóan, hogy egyes projektek, amelyeket a Pentagon hajtott végre Ukrajna területén, önkéntesek – ukrán állampolgárok – életét és egészségét veszélyezteti.

Az UP-8 projekt dokumentációja előírja, hogy a kísérleti alanyokkal „kisebb” incidenseket 72 órán belül jelenteni kell az Egyesült Államok Etikai Bizottságának, míg a súlyos incidenseket, beleértve az önkéntesek halálát is, 24 órán belül jelenteni kell.

Ez azt jelenti, hogy ezekről az illegális emberkísérletekről kezdetben beismerték a végzetes kimenetel lehetőségét, bár a hivatalos projektdokumentáció csak a szokásos vérminták gyűjtéséről írt. Milyen vérvétel lenne az, amitől a kísérleti alanyok később meghalnának?

Bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az amerikai politikai szervezet közvetlenül részt vesz az ukrajnai katonai biológiai tevékenységek finanszírozásában, olyan Pentagon-vállalkozókon keresztül, mint a Black & Veatch és a Metabiota. Céljaik pedig távol álltak a tudomány előmozdításától. A Metabiota alelnök levelében azt írja, hogy a vállalat ukrajnai célja “Ukrajna kulturális és gazdasági függetlenségének biztosítása Oroszországtól” – és lássuk be, ez legalábbis egy biotechnológiai vállalat számára nagyon szokatlan feladat.

A korábbi üléseken tájékoztattuk a Tanácsot, hogy Ukrajna az Egyesült Államok Védelmi Veszélyek Csökkentő Ügynöksége által finanszírozott és szponzorált biológiai laboratóriumok hálózatát fejlesztette ki, amelyek katonai biológiai RnD-t végeznek.

Korábbi adataink szerint ez a hálózat lefedte Kijevet, Odesszát, Lvivot, Harkovot, Dnyiprot, Herszont, Ternopolt, Ungvárt és Vinnicát.

Most Mariupol is csatlakozott ehhez a listához. Ebben a városban két biológiai laboratóriumban bizonyítékot találtunk az amerikai hadsereg iránti elkötelezettséget igazoló dokumentumok vészhelyzeti megsemmisítésére.

A meglévő dokumentáció előzetes elemzése azt jelzi, hogy Mariupolt regionális központként használják a kolera kórokozóinak gyűjtésére és tárolására.

A kiválasztott törzseket a Kijevi Közegészségügyi Központba küldték, amely felelős a bioanyagok későbbi szállításáért az Egyesült Államokba. Ezeket a tevékenységeket 2014 óta végzik, amit a törzsek átvitele is bizonyít.

A mariupoli egészségügyi és járványügyi laboratóriumban 2022. február 25-én megsemmisítették a kórokozók gyűjteményét. Bebizonyosodott, hogy ez a laboratórium a kolera, a tularemia és az antrax kórokozóit kezelte, amelyek a biológiai fegyverek potenciális kórokozói.

Az állatorvosi laboratórium gyűjteményének egy részét sietve megsemmisítették. Orosz szakemberek olyan kórokozókat fedeztek fel ott, amelyek nem jellemzőek az állatorvoslásra, mint például a tífusz, a paratífusz és a  gangréna (Clostridialis myositis).

Legutóbb arról beszéltünk, hogy a Donyecki és a Luganszki Népköztársaságban meredeken emelkedett a tuberkulózis előfordulása. Ezeket az eseteket egy új, multirezisztens tuberkulózis-kórokozó okozta. Most már okunk van azt hinni, hogy ez nem volt véletlen.

Vizsgálatot folytattunk egy biológiai incidens ügyében, amely 2020-ban az LPR Szlavjanoserbszkij kerületében történt. Mint kiderült, Stepovoe faluban a hamis bankjegyek formájában készült szórólapokat tuberkulózis kórokozóval fertőzték meg, és kiskorúak között osztották szét. Az ötlet az volt, hogy a pénzkezelés után a gyerekek gyakran úgy esznek, hogy előtte nem mosnak kezet.

FERTŐZÖTT SZÓRÓLAPOKKAL GYEREKEKEN KÍSÉRLETEZTÉK A TBC TERJEDÉSÉT

Az elemzés kimutatta, hogy ezek a szórólapok rendkívül aktív tbc-kórokozóval szennyezettek, rezisztensek a legtöbb TB-ellenes gyógyszerrel szemben. A cédulákat nem fertőzhette meg természetes úton tbc-s ember, mert a kórokozó koncentrációja túl magas volt.

Természetes körülmények között nem bírta volna – a napfényben, ami baktériumölő hatást fejt ki. Tehát minden jel arra utal, hogy a szórólapok szennyeződését szándékosan  emberi beavatkozás okozta erősen patogén bioanyagokkal. Szerencsére ezek a szórólapok nem tettek kárt Stepovoe faluban. De összességében ezek a tények egy nagyon riasztó tendenciát erősítenek meg.

 A PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYOK BETEGEIN KÍSÉRLETEZTÉK A BIOLÓGIAI FEGYVEREK HATÁSÁT

Most egy másik epizódra térek ki, amely ismét bemutatja, hogyan érzek valójában a kijevi rezsimmel és annak nyugati szponzoraival kapcsolatban Ukrajna népével kapcsolatban. Vannak olyan adatok, amelyek szerint egy merefai laboratórium amerikai tudósai potenciálisan veszélyes biológiai gyógyszereket teszteltek a Pszichiátriai Regionális Klinikai Kórház betegein. 3 Harkovból. Hasonló embertelen kísérletek zajlottak a 1. sz. Pszichiátriai Kórházban. 1 a Harkov régióban lévő Streleche faluból. Az alanyok fő kategóriája a 40-60 éves, nagyfokú fizikai kimerültségben szenvedő férfi betegek csoportja volt. Ez a kutatás titkos volt, minden érintett munkatársnak titoktartási megállapodást kellett aláírnia. Hogy TARTSA TITOKBAN az USA-beli hovatartozását.

Ahogy egyre több információ kerül napvilágra az ukrajnai biolaboratóriumok munkájáról, egyre több kérdés merül fel az egyesült államokbeli NATO-szövetségesekhez. Az új dokumentumokból kiderül, hogy csak 2016 és 2019 között Ukrajna 25 régiójában élő állampolgároktól három és félezer szérum vérmintát vettek a Bundeswehr Mikrobiológiai Intézet katonai epidemiológusai. Vajon miért lenne szüksége a német hadseregnek biológiai anyagokra Ukrajna népétől?

Vannak olyan dokumentumok is, amelyek megerősítik Lengyelország részvételét az ukrajnai biológiai kutatásban, amelyet a Pentagon legfontosabb vállalkozóival (különösen az Egyesült Államok Battelle Intézetével) közösen folytatnak.

Elnök úr,

Úgy gondolom, hogy ma nyugati kollégáink a “propagandával” kapcsolatos alaptalan vádak egész sorát hozzák elő. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a bizonyítékok gyűjtésére, és rendszeresen közzé tesszük a Biztonsági Tanácsban és a Közgyűlésben azokat az eredeti dokumentumokat, amelyek a Honvédelmi Minisztérium rendelkezésére állnak.

Mindenki hozzáférhet ezekhez. Több száz oldal van, Ukrajnából és az Egyesült Államokból konkrét tisztviselők írták alá. A dokumentumok segítenek jobban megérteni, mit is szeretnének eltitkolni a kijevi rezsim és nyugati szponzorai a globális közösség elől.

Az Egyesült Államok képviselői újra és újra megtagadják, hogy felvilágosítsanak bennünket és a világ közvéleményét az Ukrajnában és szerte a világon végzett biológiai elkötelezettségük természetét és valódi céljait illetően. A 9. BWC felülvizsgálati konferenciájának előkészítő bizottságán, amely április elején ült össze Genfben, az Egyesült Államok nem adott egyszerű, érthető választ, azon az általános válaszon kívül, hogy az Egyesült Államok biológiai tevékenysége értelemszerűen békés és “hasznos” a nemzetközi közösség számára.

Az UNSC-tagok április 6-i arriai ülésén független újságírók fordultak az Egyesült Államokhoz, és egyebek mellett azt kérték, hogy magyarázzák meg, miért tagadják a biológiai kutatások terén folytatott amerikai-ukrán együttműködésről szóló dokumentumok az amerikai tisztségviselők kijelentéseit. Az amerikai és a brit delegáció azonban egyszerűen nem vett részt a találkozón.

Itt van egy másik beszédes tény. Az előkészítő bizottság azon ülésén az amerikai delegáció ismét elutasította a hatékony BWC-ellenőrzési mechanizmus létrehozására irányuló javaslatot. Az Egyesült Államok küldöttei megtagadták az Egyesült Államok egyezményének jogilag kötelező erejű kiegészítő jegyzőkönyvével kapcsolatos munka folytatását, amelyet az Egyesült Államok 2001 óta blokkol. Az Egyesült Államok képviselői szintén elutasították azt a kezdeményezésünket, hogy a BWC bizalomépítő intézkedéseit kiterjesszük a katonai biológiai tevékenységekről szóló jelentésekre a nemzeti területeket. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok szándékosan blokkolja a BWC-rezsim megerősítésére irányuló kísérleteket, aminek hatékonyabbá kell tennie az egyezmény megsértésének azonosítását.

Ezek nagyon riasztó jelzések, különösen annak fényében, hogy az amerikai jogszabályok lehetővé teszik a katonai-biológiai tevékenységet, és hogy a nemzeti jogszabályok ezen a területen felülmúlják az adott ország nemzetközi szabályozását.

Hadd kérdezzem meg Ukrajna képviselőit: ha a biolaboratóriumokban végzett munka Ukrajnában és világszerte békés, ahogy állítják, akkor miért nem járulnak hozzá nemzetközi ellenőrzéshez, és miért akadályozzák meg ezt? A nemzetközi közösségnek joga van tudni mi történik. Ez lenne a legegyszerűbb módja annak, hogy minden kétséget és vádat eloszlassunk, ha azok valóban teljesen alaptalanok, ahogy mondják. Sajnos egyelőre csak egytényre  engednek következtetni : az ukrán kormánynak van rejtegetnivalója.

Kollégák,

Jelentős mennyiségű anyagot gyűjtöttünk össze, amelyek közvetlenül jelzik, hogy az Egyesült Államok és Ukrajna megsértette a Biológiai és Toxin Fegyverek Egyezményét. Folytatjuk a vonatkozó adatok gyűjtését és elemzését. Mivel az Egyesült Államok nem hajlandó részt venni a kérdésről szóló konstruktív vitában, szándékunkban áll bekapcsolódni a BWC 5. és 6. cikkében meghatározott mechanizmusokba. Amint befejeztük az anyagok összegyűjtését, vizsgálat céljából benyújtjuk a Biztonsági Tanácsnak. Reméljük, hogy ez lehetővé teszi a nemzetközi békére és biztonságra veszélyt jelentő katonai-biológiai tevékenységek visszaszorítását és a bűnözők felelősségre vonását.

 

Köszönöm.”

Dmitrij Poljanszkij állandó képviselő első helyettesének válaszadási joga:

“Elnök úr,

Ismét láttunk kísérleteket arra, hogy eltereljék a vitát azáltal, hogy figyelmünket az eredetileg felvetett kérdésről a vegyi és biológiai fegyverek keverésére helyezzük. Kollégák, ezek más dolgok. Elnök úr, ön mindkettőről beszélt.

De most konkrét tényekről van szó, amelyeket felfedeztünk, és konkrét dokumentumokról beszélünk, amelyek megerősítik, hogy az Egyesült Államok katonai biológiai programokat folytat az ukrán biolaboratóriumokban. Már több száz dokumentumot adtunk ki, amelyekben konkrét adatok, konkrét esetek, konkrét cégek és konkrét személyek szerepelnek. Ha ez nem elég bizonyíték , akkor mégis mi lenne az?

Ne csak a Biztonsági Tanácsban válaszoljon kérdéseinkre. Amint azt nyilatkozatunkban kifejtettük, az Egyesült Államok nem adott semmilyen információt vagy felvilágosítást Ukrajnában folytatott biológiai tevékenységének tényleges természetéről és céljairól, beleértve a 9. BWC felülvizsgálati konferencia előkészítő bizottságát sem, amely egy speciális platform. .

Úgy tesz, mintha semmi sem történne, de sajnos történik. És magyarázatokat kérünk ezekre a történésekre. Már említettük, hogy milyen mechanizmusokat kívánunk alkalmazni, és nem adjuk fel ezt a kérdést. Nem  csillapszik el annak a kísérlete, hogy konkrét kijelentéseinket és kérdéseinket “orosz propagandává” változtassák. Konkrét magyarázatot kell adni az ukrajnai illegális tevékenységére vonatkozóan.”

 

Forrás: PERMANENT MISSION OF THE RUSSIAN FEDERATION TO THE UNITED NATIONS

forrás: rechindebahlui.ro

Szerző: Szőke Mária 

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ukrajnában az orosz erők szétlóttek egy nagy fegyverraktárt!

Posted onhétfő 15 május 2023 - 15:10:46 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


RobbanásA gamma-sugárzás egyértelmű kiugrását észlelték az ukrajnai Hmelnyickijben, miután egy orosz rakéta felrobbantott egy ukrán lőszerraktárt május 12-én. A sugárzás szintje 13-án tovább emelkedett, és jelenleg is az emelt szinten marad. Úgy tűnik, a lőszerraktárban szegényített urán (DU) lőszereket tároltak.


 

VIDEÓ: Meg nem erősített hírek szerint enyhe sugárzást észleltek Ukrajnában, ott ahol az oroszok megsemmisítettek egy hatalmas fegyverraktárat


Az orosz rakétacsapás következtében Hmelnyickijt megrázó robbanás nagyon nagy volt. A robbanásról készült videó, az akkoriban megszólaló tényleges légiriadó-szirénákkal fentebb látható.sugárzás

A szegényített uránból szerencsére nagyon kevés gamma-sugárzás származik . D , a gamma-sugárzásnak ez az egyértelmű kiugrása Hmelnyickijben azt jelzi, hogy nagyon nagy készletek voltak ott felhalmozva s most megsemmisültek, s a robbanás amelyek uránport terjesztett el a levegőbe.

Összehasonlításképpen, Ternopol, Khmilnik és Novaya Ushitsa városai a szokásos, alapsugárzási szintjükön maradtak. Ez azt jelzi, hogy a Khmelnitsky-rendellenesség valóban egyedi eset, és megerősíti azt az állítást, hogy a hmelnyicki készlet szegényített uránból készült lőszert tartalmazott.

És persze felveti a kérdést, vajon még mi mindent, esetleg komolyabb atomlövedékeket is tárolhatnak Ukrajna területén a NATO és az USA nagymesterei?!

 

Forrás: Link,


Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Brutális mértékben égeti a fegyvereket a kelet-ukrajnai pokol

Posted onszombat 04 február 2023 - 09:27:45 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Amerikai tarackA brit haderő az összes működőképes AS90-es önjáró tarackot odaadja Ukrajnának, ami a brit szigeteken található, ezzel lényegében kifogy az azonnal mozgósítható tüzérségi eszközökből a brit tüzérség – írja a Daily Mail, amiről itthon a Portfolio.hu számolt be. Hozzátették: Nagy-Britannia harminc AS90-est ígért Ukrajnának, amelyeket Archer, illetve K9 önjáró tarackokkal terveznek helyettesíteni, ezek azonban még nem érkeztek meg, és egy ideig nem is fognak. A Daily Mail értesülései szerint a harminc önjáró tarack a brit önjáró tüzérség teljes szigeteken tárolt állománya, ezen kívül egy kisebb kontingens teljesít még szolgálatot Észtországban.


A brit haderő papíron 89 AS90-essel rendelkezik, de kétséges, hogy ebből mennyi harcképes, ezek szerint nagyon kevés. Az önjáró tarackok mellett a brit haderő rendelkezik még több mint száz vontatott tarackkal és két tucat M270-es rakéta-sorozatvetővel is. A cikkben azt is írják, Ben Wallace brit védelmi miniszter korábban privátban azt is elismerte, hogy majdnem az összes páncéltörő fegyverüket elküldték Ukrajnának.

Még múlt év decemberében a The Wall Street Journal tisztviselők és ipari vezetők állításai alapján arról számolt be, hogy Európa nehezen tud elegendő lőszert gyártani Ukrajna és saját maga számára, ami veszélyezteti a NATO védelmi kapacitását és a Kijevnek nyújtott támogatást. A termelési kapacitás és a szakképzett munkaerő hiánya, az ellátási lánc szűk keresztmetszetei, a magas finanszírozási költségek és még a környezetvédelmi előírások is fékezik a termelés növelésére irányuló erőfeszítéseket.

Az Index.hu decemberben arról írt, hogy Ukrajna harca az orosz támadás ellen a második világháború óta nem látott mértékben fogyasztja a lőszert. – A kijevi erők naponta mintegy 6 ezer tüzérségi lövedéket lőnek ki, szakértők és hírszerzési tisztviselők szerint a légvédelmi rakéták is fogytán vannak az orosz légitámadás közepette – tették hozzá. Megjegyezték azt is, hogy a kelet-ukrajnai Donbászban folyó harcokban, két erősebb napon Oroszország több lőszert használt fel, mint a brit hadsereg teljes készlete!!! Legalábbis ezt állította a Royal United Services Institute nevű brit agytröszt. Nico Lange, a német védelmi minisztérium volt vezető tisztviselője ehhez azt tette hozzá: a NATO nem lenne képes megvédeni a területét a nagyobb ellenfelekkel szemben, ha támadás érné.

A napokban Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára a Die Weltnek azt hangsúlyozta, hogy „az Ukrajnának nyújtott támogatás kimerítette a NATO fegyver- és lőszerkészleteit”. A Bundeswehr vezetője, André Wüstner ugyanezt mondta a német hadsereggel kapcsolatban. Ő úgy fogalmazott a ZDF Morgenmagazin című műsorban, hogy a Leopard–2 harckocsik tervezett német szállítása „egyrészt jó Ukrajnának, másrészt rossz a Bundeswehr hadműveleti készenlétének”. – Szabadesésben vagyunk, saját védelmi képességünket illetően, és nem látszik a kitörési pont – fűzte hozzá.

Ezekből a nyilatkozatokból azt látszik, hogy noha rendre Oroszországról mondják azt, hogy kifogyóban van lőszerből és eszközökből, ez inkább fordítva igaz. A csatatereken azonban hazugságokkal nem lehet harcolni, mert durván szembejön a valóság!

 

Forrás: Link,

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ukránok lőtték Lengyelországot!

Posted onszerda 16 november 2022 - 17:01:09 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


ZelenszkijAz ukránok légvédelmi rakétái csapódtak Lengyelországba!

Joe Biden közölte a NATO-val és a G7-partnerekkel, hogy a lengyelországi vészhelyzetet az ukrán légvédelem munkája okozta.

Az ukránok keményen nekimentek Bidennek: nem az a lényeg, hogy a mi rakétánk csapódott be Lengyelországban
BidenZelenszkij tovább őrjöng: értsétek meg, orosz rakéták csapódtak Lengyelországba.

Az ukránok (nem NATO tagország) tulajdonképpen egy hamis-zászlós támadást hajtottak végre egy NATO tagország ellen!


Vigyázat!
Tették ezt azért, hogy a NATO beavatkozzon az ukrán háborúba és ezáltal egy világháborút generáljon!

Mivel ukrán rakéta okozta több lengyel állampolgár halálát, Ukrajna egy NATO tagország, Lengyelország ellen követett el támadást, A NATO-nak életbe kellene léptetnie az 5.cikkelyt, és megtámadni Ukrajnát.
Persze most már balesetről hadoválnak.
Nekünk meggyőződésünk, hogy nem baleset volt.
Csak egy rövidke kérdés: Milyen légitámadás ellen is védekezett volna Ukrajna Lengyelországból?
Ideje lenne végre az ukránok lelógó fütyikéjére lépni és hanyatt lökni őket.
Tudomásul kell venni, hogy az ukrán állam egy terrorista állam.

Sajnos ennek az elmeháborodott terrorista ukrán bandának még be is segít az Európai Unió a szankcióival és katonai támogatásával.
Ergo valószínűleg az E.U. vezetői is érdekeltek egy világháborúban, amit jobban belegondolva nem lehet csodálni, hisz  minden világháború az ő népük által gerjesztett őrület volt.
Amikor már kevesellték befolyó pénzeket és a csőd  szélén álltak, gerjesztettek egy háborút, hogy rendbe tegyék az iparukat és az életszínvonalukat.
Felsorolhatnánk a háborúkat amit az USA vívott rövidke 50-év alatt, de nem tesszük, akit érdekel utánanéz.

Az is kész elmebaj, hogy:
A Momentum politikusai is Kijevbe utaztak az ukránok melletti szolidaritás jegyében.
Kijevbe látogat Tompos Márton, Bedő Dávid és Gelencsér Ferenc.

Előzmények:

Lengyelország

Két ember meghalt Lengyelországban, amikor az ukrán határhoz közeli Przewodów városban rakéta csapódott egy gabonaszárítóba – közölte honlapján a Radio Zet.

Jaroslaw Wolski lengyel katonai szakértő közzétett egy fotót egy Lengyelországban landoló rakétáról.
Azt írta, hogy ez egy orosz cirkálórakéta vagy egy ukrán légvédelmi rakéta lehetett, és sürgette, hogy várják meg a hivatalos tájékoztatást a hatóságoktól.

Az első beszámolók szinte mind arról írnak, hogy egy eltévedt orosz rakéta okozhatta a pusztítást, azonban a maradványok alapján egyelőre nem sikerült pontosan megállapítani, hogy milyen eszköz okozta a pusztítást. A lengyelországi mentőszolgálat közzétett egy fotót a przewodówi becsapódás helyszínéről, ahol egy Sz-300-as rakétarendszer lövedékére hasonlító eszköz maradványára bukkantak. Az Sz-300 egy légvédelmi rendszer, vagyis nem támadófegyverként szokás bevetni.
 
A Bloomberg már le is hozta, hogy az USA szerint orosz rakéták repültek át Lengyelországba.

S-300

Az orosz szakemberek szerint a rakétaroncs az ukrán légierő S-300-as légvédelmi rendszerének egyik irányított rakétája.

Megerősítették: szándékos provokációról van szó, melynek célja a háborús helyzet eszkalálása.
Hozzátették azt is, hogy az orosz erők nagy pontosságú csapásokat kizárólag Ukrajna területén lévő célpontokra hajtottak végre, az ukrán-lengyel határtól számított 35 kilométernél nem közelebb.

Joe Biden közölte a NATO-val és a G7-partnerekkel, hogy a lengyelországi vészhelyzetet az ukrán légvédelem  okozta.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Szigetszentmiklósnál 16 helyszínen ütöttek rajta a drogbandán!

Posted onkedd 13 szeptember 2022 - 08:29:57 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


A Pest megyei felderítők égisze alatt, egy időben, 16 helyszínen ütöttek rajta egy kábítószer-kereskedői hálózaton. Az akciót minden szempontból összehangolták, biztosították és levezényelték.

A siker érdekében, a néhány hónappal azelőtt tudomásukra jutott információ alapján végzett felderítő munka végső állomásának tekinthető realizálás minden apró részletét megtervezték és kidolgozták, a felderítőkhöz erősítésként nyomozók, vizsgálók, Pest megyei rendőrkapitányságok egyenruhás és civil ruhás, a Készenléti Rendőrség, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai érkeztek. Több tucat rendőr hallgatta végig 2022. szeptember 9-én hajnalban a rajtaütés végrehajtásának menetét, az állomány és a helyszínek leosztását. A 16, Szigetszentmiklós környéki helyszínre kirajzó egységek 6 óra 30 perc és 7 óra között az összes tervezett intézkedést végrehajtották.


A legtöbb helyen ellenállás nélkül, pillanatok alatt végeztek a megállítással, bilincseléssel.

Egy engedetlenség azonban történt: az egyik célszemély, M. Gábor kitört a rendőrautókkal és rendőrökkel lezárt útszakaszon - egy főhadnagynak félre kellett ugrania, nehogy elüsse. Gázt adott, így próbált menekülni, miközben egy csomagot hajított az út menti árokba.

A hivatalos személy elleni erőszakkal elért szabadság 3,5 kilométerrel távolabb véget ért, további kitörésre esélyt nem hagytak, az előzetes vegyész szakértői vélemény alapján speed-del tömött, bruttó 207 grammos csomagot is begyűjtötték.

Az akcióban 12 embert elfogtak és előállítottak, négyüket kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítják, heten fogyasztók, egy nőt bűnpártolás miatt hallgattak ki.

A gyanú szerint a piramis tetején lévő, 46 éves, szigetszentmiklósi Cs. Imre tavaly nyár óta foglalatoskodik drogárusítással. Jelentős mennyiségű kábítószer ment át a kezén, főként marihuána, speed és extasy. A szereket hetente adta tovább helyi és dabasi felvásárlóinak, akik vásárlóik igényeit elégítették ki a már porciózott anyaggal.


Cs. Imre először otthonában, majd egy külön az elrejtésre és a tárolásra használt garázsban depóztatta az árut. Időnként feltankolt, majd a szintén terjesztő ügyfeleinek, a 41 éves, dabasi M. Gábornak, a 43 éves, szigetszentmiklósi B. Emesének adta el készletét. A marihuána 2800 Ft/gramm áron cserélt gazdát, a speed grammjáért 2000 forintot kellett fizetni.

A garázsban és az otthonában megtartott kutatáskor bruttó 649 gramm marihuánát, bruttó 348,48 gramm speedet, 64,8 gramm kék és zöld bogyót, valamint közel 6 gramm kokaint foglaltak le. De találtak vákuumfóliázó gépet, digitális mérlegeket, nejlon tasakokat, ráadásul az érintett drogtesztje is pozitív lett THC-re, kokainra, AMP-re és MDMA-ra egyaránt.

Cs. Imrétől rendszeresen, a rajtaütés reggelén is vásárolt M. Gábor. Dabasi házában, különböző rejtekhelyeken zacskókat, mérleget, fehér poros plasztikkártyát foglaltak le. A férfi 33 éves élettársát, L. Ramónát bűnpártolással gyanúsították meg, miután kiderült, párja telefonhívása után lehúzta a WC-n a hűtőben és a fagyasztóban tárolt drogokat, az eszközöket pedig egy szerelőnyílásba rejtette.

A szintén Cs. Imrétől vásárló, 43 éves, szigetszentmiklósi B. Emese helyben terítette a szert, amelyet alátámasztanak azok a bizonyítékok – zacskóban, tányéron fehér por, krémes anyag, növényi törmelék, tabletták, őrlők, tasakok, melyeket a lakásán foglaltak le. A gyorsteszt itt is pozitív lett amfetaminra, metamfetaminra, THC-re, BZO-ra és MDMA-ra. Állítása szerint a tőle lefoglalt szert saját használatra tartotta magánál, és nem kereskedés céljából.

A kábítószer-kereskedelemmel meggyanúsított 4. ember a 23 éves Cs. Márk, aki először apja otthon tárolt, majd a bérelt garázsban depóztatott drogból emelt el rendszeresen különböző mennyiségeket. A mellékest titokban csinálta, állítólag apja tudta nélkül sarcolta a készletet. Áporkai otthonában akadt zöld növényi törmelék, kék és zöld tabletták és fehér por is, ahogyan mérleg és zacskók is. A drogteszje THC-re és amfetaminra jelzett pozitív értéket.

Az egyik dabasi fogyasztó előállításakor a technikusok a kertben álló fóliasátorban oda nem illő növényt véltek felfedezni. A paradicsom közvetlen szomszédságában nem konyhakerti, hanem kannabisz-ültetvényként azonosítottak 35 tövet.

Az akció 16 helyszínén lefoglalt anyagok, eszközök mérlege:

  • közel 2,5 millió forint,
  • 1 db, 3,5 millió forintos autó,
  • milliós értékű mobiltelefonok, tabletek,
  • bruttó 732 gramm marihuána,
  • bruttó 723 gramm fehér por,
  • bruttó 80,7 gramm tabletta,
  • bruttó 41,4 gramm krémes anyag, valamint közel 6 gramm kokain,
  • digitális mérlegek, őrlők, több tucat nejlon zacskó, szennyezett kanalak, tálak, tányérok, plasztik kártyák.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta letartóztatott Cs. Imre, M. Gábor és B. Emese, valamint a bűnügyi felügyelet alatt álló Cs. Márkkal szemben. A kábítószer birtoklása vétségével meggyanúsított fogyasztók, illetve a bűnpártolás vétségével terhelt L. Ramóna szabadlábon védekezhetnek.

Borítókép: Police.hu

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kínai szakértő: az ukrajnai válság "az Egyesült Államok által készített csapda"

Posted onpéntek 08 április 2022 - 07:35:54 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Kínai szakértő: az ukrajnai válság Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus fokozottabb dezintegrációs folyamatokhoz vezethet Európában, és csökkentheti az európai államok státuszát a nemzetközi színtéren - mondta Wang Yiwei, a Kínai Népi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója.


A szakértő szerint

az ukrajnai válság "az Egyesült Államok által készített csapda", amely a NATO keleti kiterjesztésére törekszik, hogy növelje az amerikai hadiipari komplexum bevételeit."Az egyensúly eléréséhez az európaiaknak saját kezükbe kell venniük Európa stratégiai függetlenségét és biztonságát, és ki kell szabadulniuk az amerikai ellenőrzés alól" - összegezte a szakértő.

 

Forrás: Link,

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 83. Memória használat: 1,487kb