Szegedi Csanád a Jobbikhoz köthető Barikádnak adott interjújában fejtegeti, hogy ő miért nem olyan zsidó, mint azok a zsidók, akikről a Jobbik próbálja elhitetni, hogy a „magyarság ellenségei”.

Szegedi CsanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?
Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Szegedi elismerte, hogy anyai ágon zsidó. A Jobbik országos tisztújítása után kezdték el terjeszteni Szegediről, hogy zsidó. Majd hungarista hírportálokon Szegedi családfájáról jelentek meg részletek. A képviselő saját bevallása szerint utána járt a dolognak és bebizonyosodott, hogy anyai ágról zsidó származású. Szegedi a Barikádnak adott interjúban elmondta, hogy a zsidókérdésben alkotott véleménye emiatt az incidens miatt nem változott meg, tehát maradt ugyan olyan antiszemita, mint volt.
 


Szegedi Csanád családfa
Az ügy hátterében valószínűleg a Jobbik borsodi belháborúja áll. A belháború a Szegedi testvérek és az Endrésik Zsolt vezette borsodi Jobbik között zajlott. Endrésikék nehezményezték, hogy Szegedi Csanádnak túl nagy befolyása van a helyi Jobbikban, ezért lemondott a teljes borsodi Jobbik. A háború ezek után még inkább kiéleződött, szivárogtatásokból kiderült, hogy Szegedi Csanád a Jobbik elnökségéért küzd. Majd a hvg.hu-nak tett szivárogtatás miatt Endrésik Zsoltot áprilisban kizárták a Jobbik frakciójából, később a pártból is. Valószínűleg ez a kör deríthette ki Szegedi Csanád származását is.

Szegedi Csanád
Én nem tudtam, hogy zsidó vagyok, és a kárpótlásról sem tudtam.
Sajnos a tetoválás sem tűnt fel pedig  a nagyi milyen menő lehetett ifjabb korában ezzel a tetoválással.
A sem a holkauszttól megmenekült nagymutter sem a mutter nem főzött maceszt és a menórát sem állította fel a kisunokájjának.

A Jobbik újabb képmutatásai közé rakhatjuk Szegedi esetét is.
Nem ez az első eset, hogy a Jobbiknak a meghatározott „értékeit” valaki áthágja, gondoljuk csak a melegjogvédő Morvai Krisztinára vagy Király András füvezésére és melegfesztiválos pózolásaira, de ide sorolhatjuk Nyikos László volt MSZMP tagot vagy akár Pörzse Sándort is, aki az MSZP kampányból csapódott a Jobbikhoz, vagy akár Bertha Szilviára akinek családmodelljéről itt olvashattunk (mellesleg tudomásunk szerint az ő nem túl távoli felmenői is ......), vagy a cserkész- és ifjúsági vezetéssel is megbízott Kohán Ádámra egy izraeli Kohan rabbi rokonára (Kádár János által vezetett Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) egyik pártitkárának a leszármazottja). link
És még sorolhatnánk.......

(Megjegyzés: Kik a Kohaniták és melyek a vezetékneveik: http://mazsihisz.hu/)

Szegedi esetéből is lerí a Jobbik mentalitása: „aki velünk van az magyar, aki nem az zsidó” – ez pedig a nagycsoportos óvodások mentalitásával egyenlő.
Zsidó, királypárti, homokos, kommunista, melegjogvédő, vagy csak simán hülye? Üdvözlünk a Jobbikban ;-) 


forrás kuruc.info rosszabbik.com nepszava.com  nyomán