BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Az igazi hazaárulás: az ország önlejárató-kampányát támogatja Jobbik


Zsobbik jobbikTámogatja az azeri “baltás gyilkos” kiadását a Jobbik. A kormány, 2-3 milliárd dollár értékű államkötvényre cserélte azt a katonát, aki életfogytiglani büntetését töltötte hazánkban, miután 2004-ben brutálisan lemészárolta egy örmény katonatársát. Gyöngyösi Márton a Jobbik frakcióvezető-helyettese és a parlament külügyi bizottságának alelnöke szerint nem ütközik a nemzetközi joggal áruba bocsájtani az ország becsületét.

Köztudott, hogy Ramil Sahib Safarov etnikai indíttatásból gyilkolt, amiért hazájában hősként tisztelik. A magyar kormány mindezt figyelmen kívül hagyta, amikor az azerbajdzsáni kormány, a tiszt kiadásáért cserébe megígérte, dollármilliárdokért vásárol a magyar államkötvényekből. Az üzletet sikerült is titokban lebonyolítani, Safarov pedig nemzeti hősként ünnepelve érkezhetett hazájába, és azon nyomban kegyelmet kapott. Tehát szó sincs arról, hogy ott folytatja büntetésének letöltését.

Az eset fölkavarta a nemzetközi sajtót, de legfőképpen Örményországot. A napokban tüntetések kezdődtek, az örmény kormány pedig megszakított minden diplomáciai kapcsolatot hazánkkal. Az örmények csalódtak, és nagyon úgy néz ki, Magyarország eljátszotta nemzetközi jó hírét. A Jobbikot ez viszont cseppet sem izgatja, sőt örül, hogy az ország végre keletre nyit. Az, hogy a hungaristák féktelen nacionalizmusából fakadó nyugat-gyűlölet pártjaként miért fér meg a keleti, kirekesztő, iszlamista társadalmak felé való nyitás, kérdés marad. Azt viszont leszögezhetjük, hogy hazánk nemzetközi jó hírének bemocskolása, mások ellenünk hergelése távolról sem nevezhető hazaszeretetnek.

A Jobbik esetében a keleti vonzódás nem új keletű jelenség. Erre utal a közel-kelet terrorközpontjával, Iránnal való közösködés is. A háttérben történő, anyagi vonulatú egyezkedésen túl, ennek első, egyértelmű jele Zázrivecz (Vona) Gábor kijelentése volt, amikor egyik beszédében azt nyilatkozta, hogy egyenesen Mahmud Ahmadinezsád, iráni elnökhöz fordulnak segítségért. De a párt átkos ténykedése nyomán járt a világbékét jelen pillanatban leginkább veszélyeztető őrültek keze irányításban levő állam nagykövete több magyar faluban, és köttettek testvérvárosi megállapodások egyes magyar településeken is.

Az extrém nyugat-ellenes, iszlám fundamentalizmus uralta, atomhatalomra törekvő Irán után, most Azerbajdzsán a következő lelki társa a kurucoknak? Vagy csupán tőlük is busás ostorra valót kapnak?

forrás: http://nehallgass.com/

Adatbázis lekérdezés: 79. Memória használat: 1,140kb