Kacsanovszki-Kígyóval2.jpgA nemrég elfogott ‘Kígyó’ a Kulcsár klán legbelsőbb köreihez tartozik és a ‘cigánygyilkosságokhoz’ is kapcsolódott a neve.
Továbbá megfenyegette Rubit Gergelyt.
Van Vizoviczkis szál is. Fotók.


A Debreceni Jobbik vezetőinek kapcsolatrendszerére vonatkozóan egyre érdekesebb és színesebb elemeket fedezhetünk fel a neten.
A legújabb és a leginkább elhallgatott botrány a Kulcsár testvérek baráti köréhez tartozó T. Sándorhoz köthető, akit leginkább Kígyó becenéven ismernek.


Kacsanovszki-Kígyóval
Kulcsár Gergely titkára, Kacsanovszk (Kacsa) Péter Kígyóval

kulcsár-iszik-kígyónál.jpg
Kulcsár bátyja, Gábor (egyben a másik parlamenti tikára) Kígyónál iszik

kacsa-kígyóval.jpg
Megint Kacsa Kígyóval

kigyopozol
Kígyó fegyverrel pózol

T. Sándor akinek igen gazdag köztörvényes bűnözői múltja van (tehát nem mondjuk a tévéostromért ült, vagy cigánybűnözők befenyítésért) és egész fiatalkora óta bűncselekményekből tartotta fent magát, legelőször a Betyársereg környékén tűnt fel, ahonnan kirakták, majd a debreceni Jobbik vezetésével és baráti társaságával alakított ki jó kapcsolatot.

A ‘cigánygyilkosságok’ során is tégla lehetett

A betyárok eltanácsolták, információink szerint azért, mert téglának gondolták. Nem is véletlen ez, ugyanis a roma-gyilkosságok néven elhíresült ügy kapcsán terhelő vallomást tettek rá, ennek ellenére még csak eljárás sem indult ellene.

T. Sándor szerepe nem elhanyagolható a nevezett bűncselekmény-sorozatban a fegyverbeszerzésben volt közvetítő, amit súlyos börtönévekkel szoktak honorálni. (Hacsak nem a hatóságok megbízásából cselekedett.)

Kulcsár bátyja és titkára is Kígyóval lógott

Az utóbbi időben az ő nevéhez köthetően üzemelt a debreceni Gladiators Pub nevezetű klub, mely szervezésében kisebb rendezvények, koncertek sorozatát szervezték meg. Ebben a szervezőmunkában oroszlánrészt vállalt a Jobbik országos listáján szereplő Kulcsár Gergely testvérbátyja, Kulcsár Gábor aki baráti nexusban volt Kígyóval. Csakúgy mint a Kulcsár Gergely másik parlamenti titkára, Kacsanovszki Péter is. Őt Kígyó társaságában látták néhány hónapja a megyei kapitányság személyzeti bejáróján besétálni, ami további kérdőjelekkel tarkítja a hatóságokhoz fűződő viszonyt.

Rubit megfenyegette, vélhetően Kulcsárék megbízásából

Nevezett T. Sándor volt az a személy aki Rubi Gergelyt és családját megfenyegette. A fenyegetés komolyságára jellemző, hogy Rubi és családja két hétig ismeretlen helyen, non-stop rendőri védelem alatt élt. Ennek ellenére Kígyó ellen nem indult eljárás, ami mindenképpen megmagyarázhatatlan, ugyanis ilyen esetekben hivatalból szükséges azt megindítani!

Vizoviczkis szál

Amit még érdemes tudni a Kulcsárék kapcsolatrendszeréről az az, hogy többek között azzal a K. Gyulával is jó volt a kapcsoltuk aki a debreceni városi kapitányság közrendvédelmi biztosa volt, és egyben Vizoviczki beépített embere (mind kiderült), ami miatt kénytelen volt a rendőri pályát is elhagyni. A Jobbik vezetése részletesen tájékoztatva lett a fenyegetésről és az azt követő eseményekről, és annak ellenére, hogy a felbujtás a Kulcsár testvérekhez köthető, belső vizsgálat sem indult.

Kulcsár Gergely most ott mosolyog az országos lista huszonharmadik helyén, míg Rubit kiselejtezték onnan. T. Sándor viszont az őt megillető helyen vár az ítéletére mivel Egerben is elkövetett egy fegyveres rablást az elmúlt év december 11.-én.

Tanulságos, az, hogy a 2010-es választások alkalmában még a rend pártjaként páváskodó Jobbik képviselői milyen sötét alvilági kapcsolatokkal rendelkeznek, és milyen alakokkal ápolnak barátságokat, akik talán még a parlamentbe is bejáratosak voltak.

http://www.zsaru.hu/content/kígyó-rács-mögött

Hajdú Jolán