BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Jogi nyilatkozat


A bendeguz.info bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

A bendeguz.info minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a bendeguz.info sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen bendeguz.info-n keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A bendeguz.info nem vállal felelősséget az bendeguz.info-n előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A bendeguz.info fenntartja a jogot a bendeguz.info karbantartás vagy egyéb ok miatti szüneteltetésére.

A bendeguz.info részére a weboldalon vagy email-en keresztül eljuttatott javaslatokat, ötleteket és információkat a bendeguz.info szabadon felhasználhatja.

A bendeguz.info webkiszolgálóira elküldött űrlapokon megadott adatokra vonatkozóan a bendeguz.info "Adatvédelmi nyilatkozata" a mérvadó.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelő
Az adatok kezelője a bendeguz.info.

Az adatkezelés célja
A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen.
Az egyes űrlapokon a kötelezően megadott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevétele, a Felhasználó azonosítása, a bendeguz.info és a Felhasználó közötti kommunikáció biztosítása, ill. a Felhasználó és az oldal látogatói közötti kapcsolatfelvétel lehetőségének biztosítása. Az opcionális adatok kezelésének célja, hogy a Felhasználó önkéntes és határozott döntése alapján ezeket az adatok a bendeguz.info számára elérhetővé tegye.

A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk, harmadik személynek adatokat nem adunk át. A megadott adatok kezelése a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Az adatkezelés időtartama
A megadott személyes adatok törlését a Felhasználó maga kérheti az elérhetőségeknél megadott címeken.

Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók
A Felhasználók által megadott személyes, nem nyilvános adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag a bendeguz.info munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik félnek a bendeguz.info nem ad át.

Az adatok felhasználása
A Felhasználó által megadott adatokat a bendeguz.info az alábbi célokra használja:
- hírlevelet küldd ki az arra feliratkozók számára
- A Tagfelvétel menűpontok kitöltöttek esetén felveszi a kapcsolatot a jelentkezővel

Egyebek
A bendeguz.info fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha jogszabály ezt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését.

Adatbázis lekérdezés: 79. Memória használat: 1,139kb