szegedi_vona.png

Lassan végéhez ér a Szegedi-ügy.
Még ha felemás végéhez, és még ha nem is a Jobbik botrányos bukásának végéhez is. Utóbbit garantálja, hogy a pártvezetés még mindig képtelen levonni a tanulságokat, határozottan kiállni, önvizsgálatot tartani, és elszámolni a valódi hazafiak felé.

Szegedi „hazugságspirálja” végre a párt számára is vállalhatatlanná vált. Azonban csak annyit hajlandóak lépni, amit feltétlenül szükséges, és elkerülhetetlen az időleges túlélés szempontjából. A párt minden mocskát Szegedire akarják kenni, saját felelősségüket és bűneiket tovább leplezve, és még a jelen esetben minimálisan elvárható mea culpát is mellőzve.

Állítólag tisztában vannak vele, „mennyi töltény van még az ellenség fegyverének csövében”. Nos, ha így lenne, akkor nem kellene ilyen sunyi, felemás lépésekkel továbbtekerni a hazugságspirált, melynek nem csupán Szegedi, de az egész pártvezetés részese!

Szegediről nemcsak az derült ki, hogy zsidó, hanem az is, hogy folyamatosan hazudik. Valamint felemás visszakozása  révén az is nyilvánvalóvá vált, hogy számára az elsődleges a pénz. (Ezt később újabb bizonyítékokkal fogjuk erősíteni.) Ezek után a külső szemlélők is nyilván elgondolkodnak, hogy talán oka volt a borsodiak ellenállásának.


A pártvezetésnek viszont esze ágában sincs levonni a tanulságokat! Nem kellene véletlenül megkövetni Endrésikéket? Ahogy az Szabó Gábor pártigazgató belső körleveléből (lásd a mellékletet) kiderül, ennek a kérdésnek gyorsan elébe mennek, közölve, hogy „nem térhetnek vissza közénk”. Nem gondolják komolyan, hogy ennyi mocsok és hazugság után bárkit is ilyen gondolatok foglalkoztatnának? A kérdés korántsem ez, hanem hogy van-e annyi gerinc a Jobbik vezetésében, hogy nyilvánosan megkövetik Endrésiket és társait, Kisgergely Andrást, Nagyházi Zoltánt, valamint Holcman Lászlót, továbbá a feloszlatott borsodi alapszervezetek tagjait, és mindazokat, akiknek csalódást okoztak azzal, hogy ez idáig leplezték és fedezték hazug, pénzéhes zsidajukat, eldobva tagságuk jó részét, és beáldozva a pártot is. (Arról nem beszélve, hogy egy országot átvertek a hazug nemzeti kamuflázzsal.)


Szabó GáborSzabó GáborA kérdésekre választ ad a hazugságoktól és csúsztatásoktól hemzsegő körlevél. A zsidajuk kedvéért kirugdosott képviselők és alapszervezetek tucatjai a „Jobbik ellenségei által befolyásolt emberek”, és Csanád megkoronázása ennek a „rossz helyzetnek a felszámolása” volt. Mintha nem épp Csanád fulladna most a saját mocskába!

Megtudjuk továbbá, hogy a filoszemita megyei ülés hatalmas siker volt, a háromfős alapszervezetek (egy fogyatékos vagy alkoholista, a falu bolondja, és egy másik városból importált elnök, aki legalább még egy helyen elnök – megérne egy külön cikket!) alakítása „nagy lendületű munka”, a besült kazincbarcikai demonstráció országos jelentőségű esemény volt, a nem létező belső nyugalom pedig egyenesen csodákat szült…

A körlevél célja is kiderül a végén: óriási az aggodalom, hogy az egyre nyilvánvalóbb hazugsághalmaz a maradék tagságot is eltaszítja a hazugok pártjától. A nyomós érv a meggyőzésre: „Csanád sem ezt szeretné”! Értitek? Vigyétek tovább a hazugság zászlaját – Csanádért!

Juhász Pál – jovonk.info

Megjegyzés: Friss hír: Szegedi kilép a Jobbikból, de a párt elnökségének felszólítása ellenére nem adja vissza EP képviselői mandátumát. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy a hazáját és a korábban vélelmezetten azt szolgáló pártot az ilyen sunyi, hazug, romboló mételytől féltő Endrésiket támadó vakjobbikosok, ha már az illő bocsánatkéréshez és megkövetéshez nincs gerincük, vajon Szegedi orra alá is olyan buzgón fogják-e odadörgölni a kézjegyével ellátott eskütételét? Elvégre mi a különbség a két ember között? Nos, csupán annyi, hogy az egyik egy hazug, törtető, pénzhajhász zsidó, akit már a saját körei is megvetnek, a másik pedig egy hazájáért minden elszánt, szűkebb és tágabb környezetében köztiszteletnek örvendő magyar ember!