Megkezdődött a lányával fajtalankodó gárdista pereKülönösen aljas, családon belüli erőszak ügyét a Dabasi Városi Bíróság tárgyalja. Ítélethirdetés májusban várható. N. Levente, a Magyar Gárda felesküdt tagja, feleségével együtt éveken át brutálisan bántalmazta és rontotta meg rendszeresen saját, vér szerinti lányát. A szexuális erőszak 2006-ban kezdődött.

A család 2004-ben, Erdélyből, a jobb megélhetés reményében költözött Magyarországra. N. Levente lánya szerint otthon gyakoriak voltak az agresszív veszekedések, verekedések, a szülők között is, nem csupán a gyermekeket bántalmazták. Az anyja emiatt nem is egyszer elköltözött otthonról, úgy, hogy az agresszív apával magára hagyta a gyermekeit.

A sérelmeket elszenvedő lány azt is elmondta, hogy apja nem csupán otthon volt ilyen, hanem gárdistaként is eléggé szélsőséges nézeteket vallott. Példaként említette, hogy házi készítésű lángszóróval készült a meleg-felvonulásra, legkedveltebb vicce pedig az volt: „csináljunk kutyatápot a cigányokból!” …


A szexuális erőszak 2 évvel Magyarországra költözésük után kezdődött, Angéla akkor volt 14 éves. 2006 nyarán, az anyja adott rá kihívó ruhát, majd elment otthonról, mikor az apja közeledett hozzá először. A lány fenyegette: „Megmondalak anyunak”” – mire az apja közölte: tud róla. … A lány ezek után minden esetben panaszkodott az anyjának, aki nem vett tudomást szavairól és könnyeiről.

N. Levente 5 éven keresztül heti két – három alkalommal élte ki perverz és aljas vágyait saját lánygyermekén úgy, hogy a leány anyja asszisztált mindehhez, és teremtette meg a lehetőségét a perverzió kiélésének. A lány teherbe is esett apjától, mely terhességet Erdélyben, családi kirándulás keretében abortusszal megszüntettek.

 

Az „apa” az erőszakokról videofelvételeket is készített, melyek a legfőbb bizonyítékok voltak a tárgyalás során.

 

A bántalmazott lány így mesél az elkövetésekről: „Ha ellenkeztem, akkor a gárdistaövvel, a rendőr barátjától kapott gumibottal, vagy egyszerűen a tévé kábelével verte a fejemet és a hátamat. Többször mondtam neki, hogy úgy verj meg, hogy meghaljak, mert nem akarok már tovább élni és szenvedni! Nemcsak az fájt, hogy a saját apám erőszakol és ver meg, hanem az is, hogy a testvérem és az anyám tudnak róla, de nem segítenek. Anyu azt mondta, hogy fél apámtól, de szerintem ez nem magyarázat, mert ő volt az, aki a lakásból minden nap kiment, nyugodtan feljelentést tehetett volna a rendőrségen. Szerintem a mai napig szereti az apámat.” …

A tárgyalás és a körülmények összes részlete a Hetek hetilapban olvashatóak.

forrás: Link,