NEM VÁLHATOK CINKOSKÉNT BŰNÖSSÉ CSAK AZÉRT, HOGY MEGŐRIZZEM NÉPSZERŰSÉGEMET azok körében, akik bizonyítványukat saját kommentjeikkel állították ki.

Köszönöm a sok kritikát, jót és rosszat egyaránt. Aminek alapja van, ha nekem nem kedvez, azt is szívesen fogadom, hiszen minden értelmes megnyilvánulásból az derül ki, hogy az emberek már nagyon várják a változást, sürgetik az összefogást. Mindenkivel egyetértek, aki a véleményét kifejtette az összefogás érdekében. Én is pontosan erről beszélek írásaimban, hiszen így kezdődött, nem lehet mindenkibe belerúgni, aki nem hajlandó „behódolni”. Mert összefogni a külön véleményen levőkkel kell, nem azokkal, akikkel amúgy is egy véleményen vagyunk.

kasler_mell_menora.pngMegértem azt a sok elkeseredett kiáltást, amely az összefogás érdekében hangzott el, de kérdezem én, annak idején, ha Dugovics Titusz a népszerűségét latolgatta volna, amikor lerántotta a mélybe a törököt, vajon mit írtak volna róla az „Egri csillagok”-ban.
Véleményem szerint vannak pillanatok, amikor az ember egyszerűen nem mehet el dolgok mellett, mert azt később már nem lesz módja kijavítani.
Én az előző cikkeimben konkrétan tényeket közöltem, Kásler egyetlen tényt sem cáfolt, sunyi módon megbújt csaholó kutyái mögött.