mh.jpgPár hónappal ezelõtt  még nem gondoltam volna, hogy ezzel a témával kapcsolatban cikket írok.

„Mi Hazánk“, Novák, Toroczkai, Volner János hiába a napokban a kuruc-info-ról kiküldött SMS üzenetek garmadája attól még azok vagytok akik, csalók és hazaárulók. (ún. fogott emberek (a hatalom számára is))

A cikk apropóját a „Mi Hazánk“ nevû Jobbikos szatellit gittegylet megalakulása és politikai porondra lépése adta.
Természetesen nem véletlenül hiszen a névválasztásukat tekintve a  „Mi Hazánk Izrael“ Jiszrael Béténu egy Izraelben hivatalosan is bejegyzett szélsõjobboldali párt lett a Toroczkai féle „Mi Hazánk“ névadó gazdája.
(Azért írtok porondot, mert a cirkuszban az van fenntartva a bohócok és más szórakoztatást végzõ elõadók számára.)

Hiszen a cikk szereplői szinte ugyanazok a Jobbikos prominensek, akik gátlástalanul, és nemtelen húzásaikkal minden hazafit eltávolítottak korábban a Jobbikból, de még a környékéről is azért, hogy ki tudják könyökölni maguknak a jól fizetős parlamenti helyeket.

Ezek az emberek bármit elárulnak, amit csak akarnak természetesen pénzért. Náluk a segg és a zsebük határozza meg a tudatot.
Nem azért árulók mert a balos iszlámimádóvá vedlett Jobbikot árulták el, hanem azért mert a magyar hazafiságot az eszmét amit korábban fennen hirdettek!

Ma már tudjuk, természetesen tőlük (Mirkóczky), hogy hazafiságuk bizony ordas (szürke farkasos) hazugság volt, hisz õk mindig is balosok és liberálisok voltak. Csak átverték a „nemzeti publikumot“.
Bizony ezek az emberek elképzelhetetlen, hogy ne tudtak volna erről balos fordulatról a Jobbik országos vezetőiként!