szabo_g.jpgHazudott nekik...

Úgy látszik a jobbik pártigazgatója követi a fidesz pártigazgatójának szurkolói megítélését.
Kubatov valamikor a 2es szektor (FTC) tagjaival üzletelt, mára azonban megtagadja a régi társakat. Politikus lett, akik,mint tudjuk hazudnak és csak a saját érdekeiket veszik figyelembe. Kubatov,mint fidesz pártigazgató ugye megszavazta a szurkoló ellenes törvényeket.
Sokan azt hitték, hogy a jobbik más,mint a többi párt.
Közülünk valók... 
Aztán hónapról-hónapra jöttek az információk,hogy nem sok különbség van a párt és a párt között, talán annyi, hogy a fidesz nem a szurkolók (is) hátán kapaszkodott be a Parlamentbe...

Emlékezzünk a Novák Előd féle kuruc.info szurkoló ellenes kirohanására, a jobbik jogvédők több milliós árajánlatára amiért a mérkőzéseken megjelentek volna, vagy nézzük miként változott meg a 2es szektoros Sziszi (Szilágyi György).
(Érdekesség,hogy Sziszi "védelmében" jópárszor rá lett pirítva a párt szarkavarójára Novákra, hogy a szurkolókhoz közel állókat ne vegye a szájára. Sziszi meghálálta...)
Ehhez a szurkolóellenes vonalhoz tartozik Balczó akinek a fia,mint EEE tag ugye a szurkolói kártya támogatói vagy a jobbik pártigazgatója Szabó Gábor.

Ugyanakkor a pártból Zagyva,Apáti és annak idején Lenhardt mindvégig képviselték a szurkolok problémáit, kiálltak értük.
Nem is lesznek képviselők áprilistól...
(Emlékezzünk,hogy Lenhardt felszólalt a Parlamentben Tóth Csaba szurkolókkal szembeni fellépéseiről, ami után a jobbik biztonsági vezetője, egy volt kispest szurkoló, aki dolgozott Tóthnak a meccseken, bevitte Tóthot a képviselői irodaházba, ott is Lenhardt irodájába, hogy Tóth felkérdezhesse Balázst.)

2012-ben a jobbik majálison kérdezték fel Szabó Gábort a szurkolók.
Számon kérték rajta, hogy miért mocskolták a szurkolókat Novákkal a kuruc.infon, miért nem állnak ki a szurkolók mellett, jogvédelemmel, jelenlétükkel, szóba került a Tóth-Lenhardt konfliktus, a jobbik elhatárolódása az utcai radikalizmustól, hogy az iszlám/perzsa haverjaikat pénzelik, a 2006-2008 utcai harcok során börtönben zárt szurkolóknak meg egy pár ezer forintos ételcsomagot sem adtak.

Szabó hebegett-habogott és azt ígérte többször is, hogy le fog ülni a szurkolókkal, mert mindenben igazuk van, és ezeket át kell beszélni.
Azóta eltelt lassan 2 év.
Szabó fel lett hívva, üzenve lett neki, de még csak nem is reagált.
Decemberben azonban a Parlamenthez érkező a szurkolói petíciót átadó szurkolókba futott bele véletlenül a metroból feljövő Szabó.
Rögtön kapott pár kérdést, de oda sem mert nézni a drukkerekre, elvörösödött arccal ment volna tovább.
Ez a gerinctelenség dühítette fel az egyik szurkolót, akinek sikerült szemenköpnie Szabót.

De ezzel valószínűleg nincs lezárva semmi...
És Vona is 3 éve ígérgeti, hogy leül a drukkerekkel...

forrás: http://www.fradimob.hu