Szegedi CsanádLírai önvallomást tett a hét végén Szegedi Csanád, aki – állítása szerint – ez idáig nem tudta, hogy zsidó.
(Korábban írtuk: Szegedi Csanád családfája )

Hát igen, így szokott ez lenni. A „kiválasztott” nép tagjai valóban közismertek arról, hogy identitásukkal csak a legritkább esetben vannak tisztában.jobbik

(Portálunk megjegyzése: Azt azért furcsának találjuk, hogy pont a Magyar Főnix Mozgalom (Bíeber József álltal fémjelzett párt híroldala) hozta le Csanádról ezt az írást, mert úgy hallottuk, hogy több hasonló kaliberű ember alkotja a Magyar Főnix Mozgalomat is!

Hasonló kérdések mint, amelyek ebben a cikkben is szerepelnek ugyanúgy feltehetőek lennének a  Magyar Főnix Mozgalomnak is?
Idézném az egyik fő kérdésüket kicsit másként: Milyen nemzeti radikális párt az a Jobbik és az a Magyar Főnix Mozgalom, amelynek a vezetőiről szépen, sorban, egymás után derül ki, hogy nem Árpád vezérrel azonos irányból érkeztek a Kárpát-medencébe, jellemzőjük, hogy nem preferálják a sertéshúst, szombaton pedig tilos dolgozniuk? )
Talán lassan jönnek a választások és a kósereknek ismét kontroll alá kellene vonni a nemzetieket, úgy mint a Jobbik kóserei is tették?


Tehát: hiszünk neked Csanád! 

Elvégre nem köteles azt senki tudni, hogy éppen kínai, eszkimó, arab vagy netalán tán farkasember, hisz ember legyen a talpán, aki az ezekre jellemző tök egyforma rasszjegyeket felismeri magán és nem keveri össze valamelyik másikkal!

És megtörténhetett volna-e akár más zsidókkal is ugyanez? Létezhet-e az, hogy valaki 30 évesen tudja meg, hogy kicsoda is valójában?

Miért ne létezhetne?