vona_zseb.jpgAmit egy jobbikosnak Tiszavasváriról tudnia kell

Ami a Jobbik ellen zajlik, az egyértelműen egy kormányzati háttérből, szervezéssel érkező titkosszolgálati akció. (Vagy nem, hanem csak egy sima jobbikos mutyi. (szerkesztő megjegyzése))

Úgy tűnik, hogy itt a Fidesz kivásárolt két egykori jobbikos embert, amivel megszűnt a testületi többségünk. Sajnálom ezt a két embert, mert hátralévő életükben a jobbikosok megvetésével kell együtt élniük, ami Tiszavasváriban nem lesz kellemes. 

Nagyon büszke vagyok Fülöp Erikre, és mindannyian büszkék lehetünk rá. A jobbikos polgármestert ugyanis - amikor szerdán a mögötte lévő eddigi többséget megszüntették - arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen maga mellé egy fideszest alpolgármesternek, magyarul mondva a hatalma megőrzéséért cserébe mutyizzon össze a kormánypárttal és helyi vezetőivel. Ő azonban nem ezt választotta, hanem a becsületét és a Jobbik tisztességét. Azt mondta, ilyen feltételekkel nem vállalható a város vezetése, akkor döntsenek a helyiek, öntsenek ők tiszta vizet a pohárban. Ezt látván, a mutyi elmaradása feletti dühükben a két fideszes képviselő, a három független és a két átállt jobbikos feloszlatta a testületet, vagyis új választást kell tartani a városban október 31-ig.

Most persze a sajtó azt írja, hogy elbukott a Jobbik fővárosa. Én azonban azt mondom: Fülöp Erik és az ottani Jobbik példát mutatott! Próbáltak belerángatni bennünket abba a mocsokba, amiben ők már 22 éve fürdenek, az ócska mutyik világába, de nem sikerült. Ősszel pedig új választás lesz. Nagyon kemény lesz, de a lényeg, hogy a tiszavasvári Jobbik tiszta lelkiismerettel és becsülettel állhat a helyi emberek elé.